- vesna, upam, da se vam vse uredi, okrevate
- trenutno mi je malo zal, da nisem sla v garazo po novo polnomastno mleko za k kavi, ampak sem nalila tega rizevega zraven, ker mi ni tako dober okus kot z navadnim
- sem kar zelo prehlajena tateden, v sluzbi porabla en paket robckov do nekje 9:30, pa vceraj zvecer sem vzela brufen ker nisem mogla drugega kot lezat
- sem urejala ta teden po sluzbi en dan tehnicni, en dan slikanje in novo voznisko( mi prvi dan niso hoteli naredit registracije, ker sem imela preteceno voznisko), tretji dan registracijo( takrat me pa sploh niso vprasali za voznisko)
- ter otroka 3 dni zaporedoma jaz peljala v vrtec in jaz sla iskat, je ful obcutit konec dneva, da sem bolj utrujena kot ce bi 1 stvar moj opravil ali da bi ga on peljal zjutri ali sel iskat, ter danes sem ga sla samo iskat, pa 2x hodila zjutraj do sluzbe in nazaj, ker sem mojemu mogla odnest kljuc od avta s sedezem, ki sem ga pomotoma vzela( to se vedno porabi manj energije kot otroku zamenjat plenico in ga oblect, ker se vedno upira zraven in krici in ga v vrtec peljat..)
- pa tud moj otrok ne sedi tako pri miru na klopci, da se ga preobuje kot ostali iz skupine
- eee mali mi je celih 8 oz 7-8 min dal miru preden je prisel nazaj sitnarit, da se ukvarjam z njim… to je ocitno max od tega da se ne ukvarjam z njim
- se v sluzbi malo cudno pocutim, po eni strani hvalezna da nisem pod nekim pritiskom in prevec obdana z delom, po drugi mi je malo cudno ker se nimam nobenih stvari naplaniranih, ki naj bi jih delala
- tudi cudno se pocutim med to maso ljudi nazaj
- sem sploh ta teden imela veliko nekih cudnih in negativnih misli, tudi o naju, ki mislim, da jih se nikoli do sedaj nisem imela
- ee tudi mastersefa nisem gledala ta teden od pon naprej, ali ni bilo casa ali prevec utrujena ali niti volje, ker preteklih nekaj tednov sem gledala vsako epizodo
- sem danes po dolgem casu poskusla bivsega sodelavca klicat, je imel ravno zasedeno, potem ga pa nisem nazaj
- sem se veliko bolj sprosceno, v redu pocutila v tistem kolektivu prej, kar se ljudi tice, je pa tud dosti ugodnosti, ki jih tam ni bilo
- moj misli, da je nas ful bolj ziv od ostalih otrok, zdaj js ne vem, edini otrok s katerim se druzimo je od prijateljice, ki je pa tudi zelo ziv, edino upira se ne toliko kot nas, ko smo sli jeseni skupaj na par dnevni izlet, je takrat njen cca 19m samo lezal pri miru in cakal da se ga previje, kar ni nas nikoli od 10m naprej…
- sej js se cudim, kdo na svetu bi hotel imeti planirano se enega otroka, ce bi imel takega kot je nas…z majhno razliko mislim
- sem danes se mal posesala po1 ali 2 sobah( sem toliko utrujena bila oz sem da zdaj niti ne vem tocno ali sem po 1 ali 2) in pomila kuhinjo, preden sem sla po tamalega in ja ob 15:08 so samo se 3 malcki iz ene 2 ali 3 skupin skupaj pa 3 ali 4 je vecji otroci…
- so imeli iz sinove skupine do zdaj ze 5 otrok 2 leti, jaz sem pa na zacetku mislila, da so vsi od septembra oz da se z rojenimi septembra zacne skupina, ne da je pol skupine za pol leta starejsih…, ker mi je enkrat kolegica rekla d av skupini od njenega, ki je rojen konec marca, da so vsi vecji od njega in je s starejsimi..
- da se mi je zacetek tedna prvic zgodilo, da ce pojem jogurt in dam tamalemu embalazo, jo on nese v kos, da meni ni treba

- sem ta teden se najvec razmisljala, ce bi sla na terapijo nazaj, ampak ne vem, imam se par reci, ki mi stojijo na to do listi zraven terapije od kaksne kozmeticarke za kozo, ene sorodnike se moremo obiskat, se dogovorit, glede avta sem ta teden vse uredila, obcasno se mi pa zdi, da nimam toliko problemov, da bi sla do terapevtke, recimo dneve, ko se v redu razumeva, ampak ja tudi ce v tem primeru overshootam z neko skrbjo za psiho, ne bo nic narobe, ceprav fora je, da ko sem enkrat doma mi pa veliko bolj pase pocivat in bit doma kot da bi se kam proti Lj vozila…
- bi pa definitivno, ce bi kam hodila, raje sla na psihoterapijo kot kaksne vrste telovadbo, sej drgac cel dan delam neki fizicno ko sem doma, kaksna telovadba, cene jo pa sama delam prek yt, ce imam cas
- zgubila nazaj ene pol- 1 kilo, kar sem bila na negi, ob tem da sem cist intuitivno jedla, tako da imam glede na vaganje sam se ene 2 kg plusa od casa ko sem koncala porodnisko
- imam definitvno zdaj ful nekih raznoraznih cudnih misli o sebi in dvomov, ki jih prej nisem imela
- sej ne vem ali it do mame ta vikend ali ne in mogoce it z njim v nedeljo na kak izlet, ce bom zdrava… Najprej sem mislila, da bom mogla se mamin avto peljat registrirat, pa ga je menda potem bratranec peljal danes