Igra: 3 resnice in 1 laž
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Re: Igra: 3 resnice in 1 laž
mayaeb, nadaljuješ. Na sliki so sicer sončnice.
The world is as you are.
Re: Igra: 3 resnice in 1 laž
@mayeb ???
Eno leto je že naokrog, no
Vidim, da se vam več ne da, se pa da meni, kaj torej zdaj?
To itak nau nobena hotla odgovarjat...
1 Spoznala sva se na trojčku, pripeljala jo je kot svojo kolegico... takoj sem se zagledal vanjo
2 Šla sva jest v Gorico, ker je iz tistih krajev
3 Ful dobro pleše, sama od sebe mi je obljubila, da bo z mano hodila preplesavat, da mi jo je potem bilo lažje peljati v šoping
4 Potem je preprosto rekla, da ji trenutno ni do tipov, kolegici pa da noče dejtat z mano in neki hodit preplesavat, tako sem neki časa bil on hold in še zdej sm jezen nanjo (jeza v seksu mi paše)... kljub temu sva se po preteku nekaj časa le ponovno dobila in kot kaže se bova še...
(sori, preveč sem imel za povedat, da bi lahk strnil v 4 stavke)
Eno leto je že naokrog, no

Vidim, da se vam več ne da, se pa da meni, kaj torej zdaj?

To itak nau nobena hotla odgovarjat...
1 Spoznala sva se na trojčku, pripeljala jo je kot svojo kolegico... takoj sem se zagledal vanjo

2 Šla sva jest v Gorico, ker je iz tistih krajev
3 Ful dobro pleše, sama od sebe mi je obljubila, da bo z mano hodila preplesavat, da mi jo je potem bilo lažje peljati v šoping
4 Potem je preprosto rekla, da ji trenutno ni do tipov, kolegici pa da noče dejtat z mano in neki hodit preplesavat, tako sem neki časa bil on hold in še zdej sm jezen nanjo (jeza v seksu mi paše)... kljub temu sva se po preteku nekaj časa le ponovno dobila in kot kaže se bova še...
(sori, preveč sem imel za povedat, da bi lahk strnil v 4 stavke)
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)