* Ne zdi se mi poštena obdavčitev vrtca, to je npr. da bo mayaeb, kjer sta oba z bogate familije (
sori za izpostavitev in če si narobe predstavljam
sej mogoč je fejk profil, ker videl je nism nikol; čeprav je kar vztrajna na tem forumu, mogoč si kej kdaj zmisli, ampak po mojem kar drži, da ji gre dobro materialno v lajfu), plačevala isto za vrtec kakor bi plačeval verjetno jaz, če bi si našel žensko z neko spodobno službo. Pa recimo, da jaz in moja žena tako kakor hayley in njen doktor, ne bi imela nekega zaledja familij.
* Pol tud mnogi kriminalci, ki jih ni malo, zlasti v LJ ne, so vsi na socialni pomoči in plačujejo bolj malo za vrtec, vozijo pa ta hude BMW-je...
* Pač ni pošteno, da režim udarja po intelektualcih in jih slabi, podpira pa bogatune, pa mnoge priseljene kriminalce - ampak ja, zdej berem, sicer bolj počasi knjigo, kako je že leta 1994 bilo jasno, da je slovenska tranzicija failala... Fouche je bila neprimerljivo boljša literature od te... sicer pa Fouche v 19. stoletju piše kako je Ljubljana v podnu, ker je tukaj bil zelo kratek čas upravnik... tko je pač z mladimi državami, kdo bi vedel ali bomo kdaj imeli kaj svojega ali pa nas bojo razprodali, nam uničili kulturno identiteto in jezik (zato je morda ta forum dober, da pišemo v našem lepem slovenskem jeziku

; oz. si bomo sami uničili identiteto, ker nimamo otrok... in na koncu bo še
mmm izbral kako priseljenko, ker je pač že dost obupan in če se kera zagrebe zanj in bo kazala interes, je pač dost verjetno da ne bo kompliciral

) in spet priključili h komu
* Tko da, hayley, če mene vprašaš, jaz mislim da so vse tukaj na forumu bogatejše od mene. Jaz živim v čisto majhnem stanovanju (besede bivše), pa sem še daleč od tega, da bi to odplačal. Nimam otrok in če bi se mi kaj posrečilo bi pa verjento podobno kot vidva, fasal maksimalen obrok vrtca. Ker svoj denar služim pošteno, obdavčeno, ženske mi ga pa
very easy vzamejo po drugi strani
* Glede tvojega - še zadnjič. Jaz ti samo privoščim, da si srečna.
* Zasluži več, OK, super, tudi dela več. Upam, da na koncu to gre za družino in si pošteno delite.
* Če si on lahko vzame en dan za hobi, si lahko vzameš tudi ti.
* Samo to sem ti hotel povedati. Če ni tako, verjamem da je lahko težko, ampak čas je, da se postaviš zase in začneš problematizirati. Ker na forumu si napisala, da ti ni ql, da bo danes pol dneva vzel za hobi in da moraš ti planirati morje, ker on nima časa. Ti si to napisala.
* Je pa moj problem, če sem se preveč zapičil v to in v tem primeru se ti opravičujem.
-----
* Sicer pa meni niti najmanj ni lahko. Mama je končno tudi v penziji, sedaj so vsi v penziji v familiji razen mene. Namesto da bi uživala nas je vse nekaj prestrašila z zdravniškimi pregledi, s katerimi je čakala dokler je delala do zadnjega. Do penzije.
* Sem se prvič zamislil, da bo ornk sranje s sestro, v kolikor bi mama hitro preminula. Pojma nimam koliko časa bo še živela v penziji. (Ampak k sreči zgleda, da ni nič akutnega. Sicer je pa imela že en resen zaplet v času korone, pa jaz nisem skapiral kako resno je bilo in sem takrat celo zavrnil obisk pri njej.)
* In ker sem direkten človek bom tej razvajeni sestri povedal, da mi je vseeno koliko je bolna in v kakem osebnostno-psihičnem stanju je. Hitro se lahko zgodi, da bova ostala zgolj še jaz in ona. In naj neha manipulirat in naj začne razmišljat o tem. Ker glede na to, da se 10+ let grozno, res grozno, obnaša do mene, zaradi njenega slabega počutja ne morem normalno hoditi na obiske domov, točno vem, da bo vse pozabila, če bi naenkrat ostala sama in bi me začela izrabljati oz. prositi za to in ono. Sedaj pač samo za računalnik.
* Jaz ne vem kaj/kako bom, če bi imel ženo bogato kot mayaeb, bi mi bilo vseeno, v trenutnem stanju pa hočem tudi jaz kvalitetno živet in kaj dedovat in res ne bom preživljal nekoga, ki je bil tko grozen do mene. Čeprav, so to težke stvari, ker na cesti je tud ne bi rad pustil
* Skratka, ko/če preveč razmišljam o tem, mi ni OK. In sem tako staršem kakor starim staršem, ki so še vsi živi, ampak hitro se lahko stvari spremenijo, že rekel, da oni morajo urediti te stvari in dedovanje in vse.
* Se pa precej bojim, da ne bojo uredili nič, ker so nesposobni (žal), pač mama, ki je kakršna je, pa vendar ona edina shendla s sestro... mogoče ima vsega dovolj tudi ona pa hoče zboleti in oditi na drugi svet. Bi ji pa zameril, če bi odšla in stvari pustila v stanju v kakršnem so.
* No čas je, da začnem z vsemi o tem govorit.
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)