Hvala, srečno in uspešno, predvsem pa zdravo tudi vam vsem tukaj
* Jaz sem imel najlepše novo leto od 15. leta...
* Lepše je morda res bilo samo kot otrok, očitno sva se nekaj časa s sestro v redu počutila v družinskem vzdušju in vse tiste pojedine... pač silvestrova večerja je res bila pri nas top
(mogoče bi zdaj rekel, da ni nič posebnega, ampak vsi poznamo besedo nostalgija)* Ostalo smo pač prevrtavali televizijo, odštevali ob nacionalki, včasih pa takrat že šli ven na ognjemet... nekaj plesali, nekaj pa se šli družabne igre
* In potem z leti gledamo čudno ob božiču, mama pa pač reče, da je božič depresiven praznik... tako se pač lahko odvrti klima neke družine, če pač pridejo vmes
bolezni oz. stvari, ki jih družina sama ne pohendla
* Od takrat sem "bežal"... od Taizejskih dogodkov, do romanj (skorajda že fanatičnih), čeprav na enem me je opazila ena punca, s katero sva potem šla tudi na dejt (ona dala pobudo)... in spet sem bil v neki energiji, da mi ni bila, čeprav tista bi bila res v redu žena
* Do plesa npr. lani, ko sem šel z bolečinami plesat (noro za več dni), potem čez nekaj časa pa fasal tole vnetje, ki ga še zdaj imam... saj noben doktor ne bo povedal kaj je od česa, kaj je vzrok in kaj posledica, ampak če povežeš vse skupaj pa pač imaš alineje, ki vplivajo na nek razvoj dogodkov...
vedel sem, da se v bolečino ne gre, interpretiral pa, da saj sem miroval, se pozdravil, zdaj pa lahko se spet obremenjujem 
...in s tem uživam
* No in potem ob polnoči na tistem plesu, kjer učitelja itak že vse dni "provocirata", da smo itak nesrečni, da smo se tako odločili preživeti novo leto... ugotoviš, da nimaš komu tam voščit novo leto, kar je pa... slab občutek

...noben niti ne bi nič popil, konkretno nazdravil, sam pa imaš rad alkohol
* Kakorkoli. Saj je bilo tudi v redu (in ogromno nas je bilo iz celega sveta

), mogoče bom še kdaj šel na ta(k) ples. Razen pač praznovanje ob polnoči pa res ni blo, no
* No letos se mi pač posreči, ali mi je pa Gospod pomagal.
* Punca od prijatelja se me je "usmilila", na novoletno večerjo sem bil povabljen k njim.
* Potem sem se pa zadnji dan z eno zmenil, da greva v klub. Situacija me je sicer skrbela, ker pač polnoč sem dočakal s prijateljem, ne morem prej iti, itak je že nevljudno bilo, da sem po ognjemetu hitel nazdravit, potem pa v avto... po njo
* Tam sem travmiral da upam, da ni kak psihič in da cel pridem nazaj. Saj OK, na Silvestrovo je k sreči več ljudi po naseljih, sam vseen... včasih se Tinder dejtov bolj bojim kot dejtov za nagrado... tam približno razumem kako stvari grejo, pri Tindru me je pa res kdaj strah da bom oropan, pretepen, kaj jaz vse še vem...

^
* Mi je en odvrnil, ki sem ga na večerji spoznal prvič, da naj pogledam iz druge, pozitivne strani: "Kaj pa, če je to najin prvi dejt in bo ona potem postala moja punca?"
* No, zdaj podrobnosti ne rabim še

Bi, ampak ne javno
* Ja punca je super, ne vem če imam dovolj šans oz. če bo kaj iz tega... ni bil dejt (no vsaj ne tako hitro kakor bi jaz želel), ampak ji je pa jasno tud, da tud čist prijateljsko ni
* Je starejša od mene

Malo

Ampak videz mi je ql. Res. Ne lažem
* Tudi zunaj se je lepo obnašala, ni delala problemov, res da sem 1x moral tipe "odgnat"... pač če nisem
confident, probajo drugi kaj priplesat al pa stojijo trdo zraven... ja, je bad situation, če je prej nisi videl, pol pa še ljubosumje moraš nazaj obujat... pa
mmm je ful bil ljubosumen in prav razmišljat sem začel, da bom v vezi verjetno spet ornk ljubosumen... skratka predelati je težko kaj
* No ni dobro preveč/predolgo razmišljat in travmirat... pač sem stopil, priplesal med tipe in njo... in ni je motilo... če bi jo, bi že videl... in so šli
* Sem pa tud pol mel malo srečo, da se je ful mlajših začelo motat okol mene, ko je ona šla na WC... pač onim se itak gre sam za pozornost in igranje, ne vejo kaj bi rade... končno da nism sam tam... čeprav ne bi rekel, da se me je katera zapomnila, ko sem sam bil tam; mislim v srečo v smislu, da se niso sam tipi motali okrog nje
* Tko da ja, pred nekaj leti bi pisal da je to
best my new year eve ever, saj morda sem lani tud pisal, da je blo best, letos pa čist šimfan... sam tisti new age ples res ni moja NYE energija, tole je skoraj to kar rabim...
* Edino da bi nas bilo več in mešana družba
...pa res kak VIP v
fancy klubu... bomo videli... mogoče pa pridem do česa takega
* No kakorkoli. Je pa ženska 100 in 1 v primerjavi s tisto s katero sem nekajkrat hodil ven in vedno travmiral. Tista (me) je res provocirala oz. reševala svoje komplekse na meni, da je mene spravljala pol v negativo (in taka pol hoče bit terapevtka

)... nekak tko si predstavljam, da če greš ven, pač nekaj pozornosti daš tudi svoji družbi, ne pa da takoj zaplavaš drugam
* Sva si pa tudi s tisto želela novo leto. Ker danes sem dobre volje in sem želel bolj ali manj vsem.
-----
^ Saj dejansko zgodilo se mi je samo 1x, ampak takrat je pa res bilo... bad... sicer ni bil dejt, saj vsi vemo o čem pišem, ne rabim nenehno ponavljat.
Tko da pač svet je nevaren. Verjetno pa res ni use case-ov, da bi nekdo izkoriščal klasičen dejting, da ropa ljudi in tukaj zaradi svoje nevednost pretiravam. Pač ja, prej se mi bo na ulici al pa v najt klubu spet kaj zgodilo.
Na seznamu pa očitno tudi k sreči od nobenga nisem, če ne bi jih že (ponovno) fasal. Bi rekel.
(Pa spet se verjetno kdo ne bi rabil trudit preveč s tem kako me nekam zvabi, bi me že nekje počakal(i))
Sem pa s to naredil klic, saj tudi dobit sem se hotel čez dan (ona pač ni imela časa
), po klicu je zgledala normalna... recimo, da neke sposobnosti oceniti ljudi imam...
Pač moj komentar, da vsekakor pogumno iz ženske strani (da si "naroči" prevoz neznanca). Al pa tko dobro ocenjuje ljudi. Vsekakor bomo videli kaj še prinaša njen karakter.
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)