Hayley, nikjer nisem komentirala kvaliteto tvojega partnerja ali koliko je pameten - ali kaksen je kot oce. Imas prav, ne poznam ne tebe ne njega. In nikomur ne dolgujes nobenih obrazlozitev, po kaksnih kriterijih si izbrala partnerja. To je tvoja osebna stvar.
Komentirala sem zgolj in samo tocno dolocen del tvojega posta, kjer pise, da ti nekdo NE PUSTI uporabljati dolocene hrane, in ti dobronamerno komentirala, da to ni ok, niti zdravo.
Ja, ob tole sem se obdregnila, ker se lahko. Ker se mi ne zdi ok. Ponavljam, to je javni forum, in smo v 'klepetalnici'. In s tem, ko sem omenila komentirala doloceno stvar, se nisem "popljuvala" njegovega celotnega karakterja ali vajin celotni odnos, ker o njem ne vem nic.
Nikjer nisem uprabila zaljivk, moj ton je bil prijazen. Zato ni nobene potrebe po taksni jezni defenzivnosti.
Ce je tebi ok "ubogati" tipa za vsako komando in prepoved, ki vklucuje hrano, be my guest. Smo si pac ultra razlicni.

Aja, glede feministk.. od kdaj je to nekaksna zaljivka? Zaradi dela feministk skozi zgodovino imamo danes tako ti, kot tudi jaz, dolocene pravice. Zaradi njih gres lahko delat, zaradi njih lahko vozis avto, upravljas s svojim denarjem, glasujes. Res se praskam po glavi, ko zenska zensko "ozmerja" s feministko.
mmm ni mi jasno, kako si celo tukaj videl sanso, da vmesas sebe in svoje tegobe z nasprotnim spolom

P.s. mascarpone je dober pomesan s spinaco, jajcem in parmezanom, za nadev velikih pasta-skoljk.