žveplenka napisal/-a:Večino se mi ni bilo treba učiti sploh... So me v domu še ostale spraševale kako sploh zdelam ker sem skos pohajkovala, med učnimi sem spala, na vseh žurih sem blamam dobr spomin pa všeč sem bla prfoksom
Danes na poti v službo me na troli zabavata dve di(v)jakinji... ko jima "prisluškujem" sprva mislim, da hodita na kako znano gimnazijo, vidite kako pozitivno sem naravnan v prvem vtisu.

Glavno, polepšali sta mi jutro.
Sicer je bilo razbrati, da sta čist obupani nad tem kaj bo z njima v lajfu

To da se september vleče nenormalno dolgo me je tolk nasmejalo, da sm se skor vključil v pogovor. Še dobr, da je bil čas za izstop.
Mi, ki v službi nenehno lovimo roke... meni bi bilo top, da bi se (mi) neki vleklo

Drugače jaz sem se tudi ful malo učil, ko sem v matematiki zaostajal (bil na oceni 3

Ampak, učil pa sem se. Spomnim se, da sem se ful učil biologijo, ki mi res ni dišala. In ne, v naši gimnaziji ni bilo nobenega, ki se ne bi učil. Lahko so to najstniške pogovorne fore, ampak učili s(m)o se vsi. Jaz pač kampanjsko kak dan prej, a sem se, biologijo pa kak teden prej. Pa je nisem dobil 5, bolj 3.
Zdaj OK, v kaki tehnični šoli se je morda treba manj učit (ampak tam si pa ravno zato, ker so ocenili, da nisi za učenje, ampak si bolj za praktične stvari; torej ti je verjetno težko kakor gimnazijcu gimnazija), je pa tam po drugi strani potem prisotna (obvezna) praksa. Kjerkoli je treba vsaj malo migat in vsaj nekaj pokazat. Bi rekel.

Faks je pa itak overkill. Razen kak FDV, pa da ne bom diksriminatoren, tud teološka je po težavnosti po mojem na nivoju FDV, če recimo primerjamo z "resnimi" FKKT, FMF, FRI, FE, MF...
Imam en predal, pa tam medalje, pa mapo s priznanji (kemija, fizika, matematika, slovenščina - žal vse zgolj iz OŠ

Razen, če bi dobil novo punco al pa če bi otroku "moral" pokazati svoja priznanja lol
Ponavljam.