Glede belih superg, tudi jaz nimam nobenih. Imam adidaske črne barve, večinoma nosim samo te...
Kaj je zdaj zadnje vprašanje... moj stil, ne vem casual, s tem da poleti že nekje skoraj cela 20a sem bila navajena nosit samo oblekice in krila.
Kar sem na zadnje kupovala... imam pa več oz lepše kose oblekic, kril v glavnem samo za prehodno vreme, jesen, skoraj zimo, ker sem eno jesen malo več dobrih, lepih nakupov oblek opravila, ko sem začela malo ven na kakšne pijače hodit.
Poletne sem po večini kar ijih imam kupila še, ko sem imela kar nekaj kg več kot zdaj in pač m niso tako dobro fitted kot če bi nekaj zdaj kupila za zdaj.
Mi je pa všeč urejen, ženstven videz, tudi, da je veliko kril ,oblekic... petke, ko je le za to kolikor toliko primerna priložnost. Ali tudi lepa nizka obutev za čez dan.
Na zadnje mi je bil cilj najti nizke balerinke/sandale v rdeči, lakasti barvi. Ma seveda je tolk specifično, da ne najdeš tega v eni stavbi s par trgovin poleg špara.

Časa oz priložnosti, da bi šla sama do kakšnih trgovin s čevlji, pa nimam niti oz se nisem spravila do zdaj.
Sem vzela v zameno rdeče sandale, še znižane so ble in samo 21 eur, iz usnja.
Ponavljam