Tiha, introvetiranna, mirna, napor mi je bil, ko smo mogli it kam na obisk(k odraslim), sovražila sem trgovine z oblekami, kjer sem ogla čakat mojo mamo - konkretno Smart v Italiji/Stari gorici.

In lahko sem se igrala ali z mačkami ali z legokockami sama cel dan.
Spomnim se veliko, prredvsem morja in vrtec. Vrtec - jasli se ne- ostale skupine od 2 let naprej - 5 vrtčevskih skupin, se vse spomnim, prostorsko sliko vrtca imam vglavi in kje se je vsaka skupina nahajala.. Morja se spomnim od 3 leta naprej - Dugi otok,da je bila plaža z ježki, gospoda, ki mu je bilo ime Igor, kamor smo šli najemat apartma. Prva 3 morje se ne o- sem bila 0(3 al 4 mesece),1,in 2 leti - smo bili na bližnjih otrokih, imam vase na posnetkih, ker so me snemali. Iz svoje glave, ko smo hodili na Dugi otok se pa spomnim od 3 let naprej...Od 4 let naprej smo hodili na drugo destinacijo na Dugem otoku kot pri mojih 3h. In se dobro spomnim destinacije, kjer smo bili samo 1x, pri mojih 3h.
Spomnim se ko sem bila v vrtcu v peskovniku npr in mi je nekdo reku koliko let imam in sem mu s prsti pokazala 4 in povedala zraven...
Ponavljam