Sarissima napisal/-a:- izgubljam živce s tastom, res. ful je postal čuden, nič se ne moreš zanesti na njega, hkrati se pa sam ful sili v nas pa hoče kao 'pomagat'.
Saj razumeš, saj vem da. "Probleme" ima, leta in to, spremembe in to, družina/žena doma... in beži k vam. Svojemu možu/partnerju povej in on se naj pogovori z njim, tako da tebe čim manj (najbolje da nič) vpleta.
* Ko smo prenavljali hišo, je moj fotr občasno kar zahajal tja in vedno nekaj "prčkal". Odkar sem v stanovanju ga ni. Posebno sedaj, ko bi ga rabil, ga ni.^ 1x je prišel, to je njegov maksimum.
* Bivša je komentirala, da si ureja hišo, da bo tam živel na svoja stara leta (beg, ki ga omenjam v tvojem primeru), ampak ona ki je bila močna, direktna in odrezava je takoj v isti sapi rekla - vendar ne bo. Naj nima iluzij. Morda mi je to zato govorila, da naj mu povem.* Mislim, saj imam srečo, da je situacija z mojim zdravjem (bila) (pre)napihnjena.
* Pozitiven outcome je bil, da sem opazil, da pač nimam prijateljev.
V stiski bi verjetno marsikdo med vami ostal sam, vendar se tega niti ne zavedate, dokler niste - tam. Da tudi družina ne bo pomagala. Da pač vsak človek na svetu ima nekaj svojega in noben se ni neki pripravljen žrtvovati.
* Pozitiven outcome je tudi (bil), da sem praktično nehal seksati. Torej lahko, zmorem, tudi to.
* Pozitiven outcome je tudi (bil), da se niti nisem zredil. Verjetno imam največ kilogramov v lajfu doslej, pa vendar sem OK.
* Pozitiven outcome je tudi (bil), da kot kaže sem našel zdravnike, ki bojo pomagali.

Tega nazadnje sem začutil kakor svojega pokojnega psihiatra psihoterapevta. Se je pač odločil, da (mi) bo pomagal in naredil bo karkoli pač že hočem. Oz. da ti tisti nek občutek - varnosti. Da je zadeva pod kontrolo (pri njem). Seveda je za to potrebno tudi znanje. To sem že (dolgo) pogrešal.
* Pač sprejemam se v svojem ožjem socialnem krogu.
* Čutim Boga blizu in tokrat zahajam k protestantom, nekam kjer je vera/slavljenje živo. Mi je obred sicer prekratek, a v redu mi je vsaj to, da tja celo raje grem kot plesu, čeprav od plesa fizično več dobim, duhovno pa morda ne
* Prebral sem tudi celi 2 knjigi, tretjo začel brati in zamrznil... s tem da drugo sem prebral v enem dnevu

Praktično takoj
------
* Me drugače zanima kako sta kaj LZ in slovenc, morda še kera, predvsem če je začela kako novo zvezo in/ali afero
* Jaz sem bil na enem dejtu s psihologinjo (fetiš, yeah

), tokrat
it's complicated, pravijo mi, da se ne dela, da se gre v lubčkanje takoj na prvem dejtu, a lahko sem jo pospremil in ona je začela držanje za roko. Samo potem se je ustavila, ker je pač
it's complicated. Neki truditi se mi pa niti ne da
* Namesto nje raje probam še kako spoznati in dobiti še kak dejt...
* Sicer ena se mi približuje, a se mi zdi da je malo prestara... klasika spet. Je pa ubrala zanimiv pristop, da me je kar na Linkedin-u dodala, in pol ko mi reče, jaz niti nisem porajtal da je to ona
* Pač praviloma sprejmem invitation na Linkedin, poebno če je ženska, na socialnih omrežjih pa če vidim, da je fejk profil (ženska), niti pod razno ne sprejmem

- no saj real profili ženske me pa na socialnih omrežjih nikoli ne dodajajo... ne vrti se ta svet tako... vsaj za nekatere (mene) ne
* No saj če bi videl, da je fejk profil, tudi na Linkedin-u ne bi sprejel
--------
^Pač staremu je težko opravljati normalna gospodinjska opravila, ker to so pri nas počele oz. počnejo ženske (pač, ne rabite se vsajat feministke - povem kakor dejansko je), v stanovanju pa nekega resnega dela pač ni. Ne zmore pa tudi me gledati, da ne zmorem z njim hoditi okrog, kakor je vajen. Skratka prilagoditev situaciji iz strani starega je enaka 0. Zato so pa tudi sestro tolk zafurali, ker noben ne more iti ven iz svoje kože kompleksov.
* Po drugi strani pa sem jaz kar dober
attention whore... ker očitno mi niti nič tako hudega ni, da bi ga rabil. Kako mi bojo potem verjeli, ko bom jih res rabil.
* Oz. itak sem poslušal, da je čas, ko bojo oni rabili mene.
* Skratka, ko sem se z Ananhas "pogovarjal" v eni drugi temi, da me skrbi moja prihodnost (
dejansko me je pa le-ta kak mesec dni nazaj - začela vsaj malo skrbeti
zdaj je že bolje

). Prav hecen del lajfa se mi je odvijal zdele nekaj mesecev. Poslovno sem bil na vrhuncu svoje moči, fizično pa mi je en doktor dejansko prepovedal hoditi v službo in to takrat, ko sem bil že bolje. Kot da bi me nek
center moči tokrat pa res hotel onemogočiti oz. najmanj me jebati v glavo.
* Verjamem sicer še vedno v centre moči in lobije, ampak zadeva ni več tako
eno-partijska kakor sem mislil pred leti, da je. Vedno se bo našel nek drug center moči ali pa vsaj zelo izobražen posameznik, ki bo hotel pomagati tudi nekomu, ki je morda zelo močno osovražen iz strani marsikoga v sistemu.
* Pa ta hip tudi ne verjamem, da sem jaz neki osovražen, parim ljudem sem se skozi lajf zameril, ampak dvomim, da koga od zares vplivnih kaj preveč briga zame.
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)