* Končno po N-letih cel vikend spim zjutraj do 12ih, čeprav zvečer nisem žural

...paše
(vračam se v svojo energijo iz študentskih let in prej)
* Še sprehodi ta vikend so mi odsvetovani...
* Zdaj sem jaz prosil "prijateljice", če me pride kaka sam masirat, ker ne morem (
u bistvu je še hujš - dejansko lahko (vsaj približno), ampak ne smem) seksat kakor bi želel... to je zdej očitno cel
turn-off, nobena se ne bo z "invalidom" ukvarjala... lahk je to kompliment, da sem vsaj za silo seksal

...kljub temu da to ni bilo dovolj... saj nobena me ni zavrnila direkt, ampak ni pa nobenih planov, da se bo kera dobila z mano
* Še če (pre)plačuješ na koncu ostaneš sam...
* Tud ne vem kaj mi še ostane, da folk na facebooku "prosjačim", da pride danes na obisk

... tisti, ki ima velik problemov s sabo, ker ga je "punca, ah ni punca, bla je ljubezen njegovega lajfa (o ljubezni pa jaz ne morem nič sodit, ker nisem nobene(ga) nikol ljubil

)" pustila, mi je itak rekel, da ko sem začel preveč govort o sebi, se je začel manj družit z mano, ker itak vidi sam sebe in svoje probleme - tega ni povedal, ampak to zdej jaz govorim. Sem ga večkrat klical zadnjega pol leta, ma zdej ga pa ne bom. Ker vedno sem jaz tisti, ki kliče(m).
(Glavno tolk je obseden s svojim trpljenjem, da mojega npr. ne vidi)
* Drugi prijatelj s katerim smo še žurali kdaj oz. veliko... odkar sem mu oz. jima povedal, da nisem čist OK, vsakič dobim nazaj naj se pozdravim, pa sem rekel, da jest komot gremo... pa ni drugače nek žurer. Svašta.
* Tretji je OK, priporočil mi je fizioterapevta, bil sem na obisku, ko je pripravljal kosilo sem se "moral" z malim igrat, kot da mi je to problem, haha... edino težko mi je bilo iti na tla, ker me je bolelo... drgač je bilo very simpl. Spomnim se, ko sem imel otroka.
* Tko gledam, mam precej velik kvalitet, zdaj ko nimam več družine, so te kvalitete bile vsaj v službi prepoznane. Z otroci precej znam, tudi plešem ne slabo, tud sprostit se znam...
* Zanimivo, da tak profil človeka mora životariti sam in s svojo osamljenostjo...
* Po drugi strani je to
streznitev. Upam, da je katera od "prijateljic" vseeno mal boljša, od tistega prijatelja, s katerim se že pol leta nisem videl. Ampak upanje in čakanje je premalo. Bomo videli. Itak je lep vikend, verjetno so na sončku, težko pričakovati zdaj, pričakujem da se mi bo kera vseeno še oglasila
* Bi spoznal tudi kako novo, verjetno enkrat bom. Delam itak skoz na tem.
* Po tretji strani že razmišljam ali bi lahko tako ali drugače napraskal keš za vikend na morju.

Verjetno (še?) ne, bi rekel, da bi dal toliko kot za stanovanje, kjer živim kar mi je "malo" preveč.
* Vikend na morju pomeni, da skoz hodiš na eno in isto lokacijo, ampak če bi ga imel nekje na slo obali, Portorož/Lucija idealno... je to to po mojem zame. Letos itak ne vem več planirat dopusta, se mi zdi, da sem bil že kjerkoli, nisem fan potovanj... na "prestižne" lokacije pa me samega ne vleče, torej bi ta vikend na slo obali bil zaenkrat top... tja bi itak pol hodil celo poletje in to je to
* Joooj... sanje
* Letos imam itak s planiranjem izziv, bo treba še malo počakat, da mi medicina pove kaj mi je... saj bom kmalu vedel

Upam
* Glede osamljenosti, moti me, če ne, ne bi pisal. Itak da me moti,
da so vsi pozabili name. Ampak to mi je kolegica, ki me je pa hotela spreobrnit v pravo vero, rekla da pri njej je bilo isto. Ampak ona je vsaj domov k družini lahko šla, no jaz tega koraka še ne rabim delat
* Folk zelo enostavno pozabi nate. Že prej nisem imel nekih trdnih odnosov,
če ne mi ne bi bilo treba plačevati za vsaj približno kvalitetna dodatna druženja.
* Poznal sem veliko ljudi, iz določenih krogov so me razočarali, kar sem že pisal po Facebooku.
* Sicer tista ki mi je to razlagala, je pa tudi name pozabila. Ampak mi je rekla, da mi bo pomagala samo vstopiti v vero, z mojimi čustvi se pa ne bo ukvarjala, ker se na daleč čuti kaj hočem od nje kot od ženske in tega tako ne bo, haha
* Ja OK, jaz se pa tudi ne prilagajam.
* Sej verjetno bi se dalo s kako zgolj flirtat.
* Drugače ni tako grozen dan, sonček bom verjetno šel pogledat do prve klopi, kosilo si moram delati, telovaditi... imam nekaj dela za šihte, ker včeraj nisem...
* Najbolj grozna bi bila informacija, da je zdravstvena situacija precej slaba in se mi ta zadeva ne bo preprosto popravila... na to pa itak čakam.
* Drugače mi pa ta prijatelj z družino sedaj veliko pomeni. To se mi zdi empatično, sicer se mi tud on ni nič prilagajal, čist uletel sem mu v popoldansko rutino, ampak tko... sva se že velikokat družila, ko nisem bil OK, in nekak čutim veliko pozitivnega ob tem. Saj se bo pojavila še kaka oseba v lajfu.
* V lajfu je pač tako... situacije se spreminjajo in zelo se spreminja kateri folk je ob tebi v katerih situacijah

Kar si vsak med nami želi je to, da ostane isti folk v našem življenju ob različnih situacijah. To so potem prijatelji in prijateljstva.
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)