Zdaj zadnja leta sem povabila prijateljice in njihove partnerje/može na kakšno pijačo, tortico. No letos smo se tako zmenili, da so bile samo kolegice, brez otrok in partnerjev, edino tista, ki ima (večjega) dojenčka, je bil še dojenček zraven..
Se dobim z dvema skupinicama posebej, ker se ne družijo med sabo.
Pri taprvi skupinici me po 1 uri in pol kliče moj, da otroka ne more umitit in da noče več pit po flaški adaptiranega mleka in ga morem js prit nazaj dojit, tako, da sem mogla it domov na sredi praznovanja. Na zadnje sem šla stran od njega, da smo mu dali adaptirano, 1 mesec in pol nazaj od tega praznovanja, takrat je še hotel pit po flaški.
Pri tadrugem praznovanju smo šli skupaj z mojim in otokom, sem pa jaz vozila in mi je avto zakuhal, se je začelo kadit ven v bližini hiše, ko sem se mogla enemu kombiju ritensko umikat v hrib. Smo nato zamenjali avto, šli z njegovim, zamudili določeno uro in jaz sem bila še totalno iz tira, v skrbeh, strahu, žalostna zaradi avta in spet novih stroškov zanj, tako, da mi je bilo res neprijetno, slab dan.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Za 30. sem od dveh prijateljic srebrno verižico, razen tega nič posebnega, kakšne drobnarije bolj od ostalih.
Za 18. vem, da sem med drugim neko tako knjigico, ki jo je prijateljica sama naredila, ena, ki je bolj umetnica oz. prijateljice, sam je bila glavna ena.? In noter neke želje, misli, različne sličice , fotografije zalepljene, pač tako homemade peronalizirano darilo. Pol mislim, da od sošolk in hkrati par prijateljic sem za zajebancijo neko knjigico z nekimi nasveti o seksu al nekaj v tej smeri.

Od mame verižico iz jekla, takrat sem bila ful na jeklo bolj in mi niso bile toliko všeč stvari iz zlata npr ali kaj bolj kičastega.
Ponavljam