Hayley - še mojih 5 centov na temo nosilk - če niti tebi niti malemu ni ustrezalo nošenje v traku + je tebi ali malemu hitro vroče - zelo dvomim da vam bo pa zdej katerakoli nosilka nekaj najboljšega na svetu. jaz sem mojo čez poletje cel čas nosila v laneni Bobi x (vključno s hribolazenjem, na morju itd) - top shit, ampak ni toliko tanjša in zračna od navadne + ne spremeni dejstva da se z otrokom stiskata po veliki površini.
moj je poleti sploh ni hotel nosit ker je iz obeh teklo še preden jo je gor dal

.
nosilka tudi ni toliko manj zamudna za jo stavit gor kot trak. je hitreje, sigurno, ampak rabiš nekaj prakse in potrpljenja da ugotoviš kako je tebi in otroku najbolj udobno + da ga naštimaš da 'prav sedi' (noge na M, hrbtenica na C).
bi pa vseeno rekla da za več kot 15min noben kenguru ni super, ker če pogledaš kako otrok visi v njem, pri fantkih cela teža sloni na jajčkih, to že ne more bit udobno

bi ti svetovala da ce bi rada probala, kupi nekaj poceni, ma da otrok vsaj približno ok sedi noter

. ne rabi bit fensi, novo in zadnji model. stare bobe se prodajajo za drobiž (niso idealne ampak ziher boljše ko nov kenguru

). al pa sigurno ma kaka tvoja znanka kako nosilko doma da lahko sprobas vsaj za pol urice malo naokoli z njim

.
- imamo toliko odprtih front trenutno da ne folgamo vsega pravočasno rihtat. v zadnjem mesecu smo tako posledično: vozili brez vinjete, vozili neregistriran avto, moj je prejšnji teden čist vsak dan zamudil v službo, pozabili smo it na en ogled hiše, zaradi komplikacij nam je depozit na banki namesto 3min prek spletne banke vzel 3 tedne da sva vse osebno uredila, norišnica skratka.
- trenutno prodajam nekaj otroške opreme in omg, dejansko gre vse naprej v max nekaj dneh

celo enega kosa še ne bi hotela prodati pa sva rekla da dava malo višjo ceno kot sva nameravala (za isto ceno kot sva midva kupila) - isto popoldne me kličejo 2 punce, tako da smo zdaj še to prodali
- sem vedla da je 'trg' baby opreme živahen, ma si vseeno nisem mislila da bo šlo tako hitro.
- sestanek na sestanek, enkrat z županom, enkrat s 'taskforceom' ki so ga ustanovili da se ubada s temi papirji, enkrat z krajinskim arhitektom, pa vseeno smo praktično na isti točki kot pol leta nazaj. prepočasi gre.
- ta vikend spet dva celodnevni praznovanji, spodobilo bi se kako darilo, ne vem kdaj (niti kaj!) bom šla kupit. se veselim druženja, ampak ffs, a lahko prosim ukinemo darila. kar hočem/rabim si sama kupim, in za večino 'mojih' ljudi velja podobno. začela bom podarjat kartice za spar in dm, salamo in wc papir rabijo vsi.
- obožujem dopoldneve.
- po 3 letih influencanja s strani mojih kolegic sem klonila in kupila lelosi pajkice. overrated. všeč mi je edino move serija, ker so res lepe in malo bolj classy in lih malček drzijo 'obliko'.
- Tutti frutti priznanje, mollyin monolog