* Ne glede na novo "poškodbo", sem srečen vsak dan bolj
* Dovolj rad se imam, da bom moral nekaj naredit, da zamenjam svojega osebnega zdravnika. Ta hip je res težko, v LJ že nekaj časa, sedaj ko stavkajo pa še samoplačniških ne najdeš
* Končno sem spoznal, da se s človekom, ki se na vsaki stvari sklicuje na ZZZS in inšpekcijo ne da delat. Saj sem mu pojasnil, da se to pri meni konča ponavadi tako, da ga zavlačevanje stane več - in njega (ter blagajno ZZZS) in mene.
* Ene preiskave mi nočejo dati, ker stane od 200 do 300 EUR. Pol sem pa rekel,
da če bom hotel, bom na koncu itak šel točno na to preiskavo in na nobene vmesne. Pol mi je pa rekel, da potem pa ne rabim zdravnika, če delam vse po svojem... in ja, se strinjam. Tega res ne rabim
* Saj pol sva se umirila, ker se mi več ne da kregat. Sem stopil korak nazaj, se opravičil. Zaenkrat ga (morda/pogojno) rabim, ampak se ga bom
lossal, takoj ko bom vedel s kom ga zamenjat.
* Praviloma me pri delu cenijo. To mi veliko pomeni. Rad delam z ljudmi, na katere se lahko zanesem in ki me spoštujejo. Tudi jaz rad cenim in pohvalim sodelavce in druge ljudi. Praviloma sem prijazen, srčen tip človeka. Osebni zdravnik me ne ceni in pač dolgo se nisem dovolj cenil, da sem vztrajal z njim. Če ni nekega osebnega kontakta, neke empatije... je pač ni. Čas je, da se
lossam ljudi okrog sebe, ki me ne cenijo.
* Ena (nova) se hoče mal bolj dobivat z mano kot druge, je bolj vztrajna. Zaenkrat je še nisem "vrtal", če bo tudi finančno popustila, če se res tolk hoče dobit z mano. Ker sem že
out of money za ta mesec (in tudi če precej popusti, budgeta več ni za ta mesec, haha

). Ne, dokler čist ne pozdravim poškodb, zdaj pa res ne rabim seksat.
* Zdaj da me večina folka ne bi cenila, če bi zvedla, da sem kakršen sem glede žensk... mislim, da ni tolk hudo. Kake ženske oz. določene ljudi morda res zmoti, se mi zdi, da eni iz nekih razlogov le še s težavo govorijo z mano. Je mene ful motil en tip, s katerim sem se občasno moral "srečevati", ker je skoz razlagal o tem kako nemoralen je... oz. so drugi govorili o tem. Ful me je motil. In kam me je že življenje pripeljalo? Sem kaj boljši od njega?
* Mislim, sigurno nisem kakor on. Nisem nespoštljiv do žensk, ne kurčim se neki po nepotrebnem, kakor on, diskreten znam bit. In ne bom kar tako
random ljudem razlagal o svojih dogodivščinah. Po nekih merilih izberem tiste, ki se mi zdijo zaupanja vredni. Saj morda me (kdaj) izdajo, na to sem zelo občutljiv sicer, ampak saj ne morem vedeti z gotovostjo

Dokler jim kako kdaj rečem o dogodivščinah, verjamem vanje oz. v njihovo diskretnost.
* Drugače pa mislim, da mi ne bi škodilo, tako kakor tudi Trumpu ne škodi. Dobro, tam je situacija še bolj bizarna, saj določeni pravoverni po mojem sploh ne verjamejo, da je "poreden" (tako otroško-nagajivo rečeno).
* U bistvu spomnim se človeka, ki sem ga svojčas zelo občudoval... ko je bilo moje zveze konec je
žleht (recimo, morda pa niti ni vedel kaj počne) prišel do mene govoril o ženskah, ki umrejo pri 40ih, 50ih... ker ne seksajo. Ne vem zakaj bi se mi on moral posmehovati oz. moji situaciji, da ne seksam

(Oz. da mi bo težka še (ne)koga dobit)
* No jaz bom mogoče tud umrl predčasno... ker seksam (upam sicer, da ne)
* Tko da ja, večina ljudi bi mi privoščilo vsaj
prijateljico/-e
* Kaj naj drugače še rečem.
* Mami sem rekel, da so mi bolj malo dali v otroštvu, ker so me športno zapostavljali. Kakorkoli, jaz upam da bom do svojega otroka povsem drugačen, kakor so bili oni do mene.
* Sedaj na "stara leta" se mučim z vajam za core, katere nekateri (npr. hayley) že samoumevno delajo cel lajf
* Ampak kar je pri meni dobro. Ja, mučim se, težko je, ampak tudi če so stvari težke, zadnja leta ne popuščam. In všeč mi je, da sem tak
* Mama je takoj začela nazaj, da to ni res, da smo hodili na lepe izlete in marsikaj, kar sem ji pritrdil. A preveč je bilo "uživancije" in premalo vzgoje. Pač, starši se z otroci morajo ukvarjati, in razvoj mišic in telesa je pomemben toliko kot razvoj možganov in žal... četudi nisem za športno vzgojo, nekaj je vendarle treba narediti, nekako je treba te otroke motivirati
* Ker če ne, pridejo pozneje težave, da nobena noče
fantka (po izgledu, pustimo sedaj notranjost),
"fantek" pa postane tako razvajen, da ga ta hip mineva tudi do nadpovprečno lepih žensk in ga zanimajo samo še modeli
* Ali pa težave sedaj, ko hočem krepiti telo in se hitro poškodujem
* Drugače pa tudi nocoj sem zamenjal posteljnino, tokrat zaradi revije Cosmopolitan:
https://cosmopolitan.metropolitan.si/li ... o-pogosto/Verjetno imam itak težave s pršicami, verjetno bi potem bilo smiselno posteljnino menjavati celo 2x tedensko. Moram še mal več posteljnine nabavit, saj zdaj že dolgo nisem
* In iskal sem ideje za Valentinovo na Valentinovo, na tem forumu... nekoč je ta forum bil tako živahen, da bi po mojem lahk vsak teden kako od tukaj peljal ven brez problemov... sedaj so pa stvari res postale čist preveč usmerjene na prvi vtis vizualnosti (Tinder, ostale zmenkarije, nenazadnje tud Instagram), po drugi strani je pa problem Instagrama/Facebooka/Snapchata, da ne moreš kar zraven pridt - je lažje, če jo že poznaš
* No našel sem, da je ena kupila prekrivalo za posteljo, ko seksa... no, to sicer ni neki seksi, ampak to bi (tudi) rabil. Ima katera to?

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)