- kdaj pogledam na uro in če je cca 1 ura in pol od zadnjega njegovega hranjenja se mi zdi,da je že cela večnost, da je čisto pozabil, da sploh more jest...
- imajo očitno moji starši, oba, kar nekaj prijateljev, ki imajo otorke okrog ali čez 40 in brez otrok, ravno včeraj je eden malo pogledal tamalega, ko je bil v kuhinji na odejici na tleh ...mislim, da je ta tisti, ki naj bi imel 2 sinova že čez 40, z nekimi dobrimi službami in dobrimi službenimi avtomobili, ampak brez otrok..
- počasi počasi gre vse to planiranje pospravljanja, dejansko morem za cca. 15 ali več let nazaj spucati svojo sobo in vržt tvari, ki se ne rabijo, ker je založno s kramo, pa dol v kopalnici mamo tudi kup reču v omarici, ki so stare in moja mama nič ne meče proč starega

- nisem še vedno prišla do telovadbe, za vrtec, sem zbrala vse podatke od mojega... in začuda se mi zdi, da se mi je šele s 1.2. odprl prav obrazec za vpis, prej sem ene parkrat začela izpolnjevat neko 10 stransko vpisnico, mogoče mi je vrglo vsakič obrazec za otroški? Ali kaj je bilo ne vem, alpa, če sem js res vsakič ene 3x na napačno stvar kliknila..