- sem ta teden 1. v vrtec klicala glede vpisa, bi bilo verjetno najbolje dobiti tistega najbližje moji službi, samo nismo krajani tiste občine

- se bom mogla odseliti že nekje čez 1 do 2 tedna...
- čakamo, če nas eni pokličejo nazaj glede stanovanja ta vikend, ali spet bodo raje vzeli koga brez otrok...
- sem se prijavila na neka predavanja glede psihološkega/ možganskega razvoja otroka...
- dafaaak, kako so te nordijske serije kriminalne reeees fucked up, čeprav so bolj pametno in bolj z nekim znanjem psihologije narejene in manj površinsko kot kakšne ameriške ali britanse recimo o raziskovanju umorov.
- sem ravno končala včeraj eno dansko, ki je pa še fuuul hujša od norveških in švedskih, ki sem jih poprej gledala, mogoče najbolj fucked up, kar sem gledala do zdaj... so pa vse na isto foro no, da seje vsem zločincem nekaj hudega ali neke zlorabe dogajale v otroštvu....
- sem začela gledat 1. sezono masteršefa, sem drugače šele letos poleti 1. v lajfu gledala masteršefa, omg, kako deluje leto 2015 nekje davnooo nazaj, dated zelo..
- ja madona spet stanovanja tema... so šle res plače toliko gor, kot cene nepremičnin v zadnjih letih? Po moje ne, vsaj moja ne... če se jaz prav spomnim, sem s svojim taprvim fantom bila na ogledih stanovanja nekje leta 2013 in je bilo enosobno v Murglah 2013 320e plus stroški, če ni zdaj če eno samo sobo najemaš s cimri v Lj skorajda dražje...
- malemu zgleda da bo moj ljubi zismki bel kosmati pajacek, ki sem ga naročila od ene punce premajhen, je številka 68, ma mogoče ima Gap kaj manjše številke od povprečja? Imamo še enga zimskega od njegove babice, ki mi pa ni tako lep, je isto 68, samo zgleda večji, bpa bolj je debel/ bundast.. ne vem a je dejansko večji ali samo zgleda, ker je bolj debel..
- sem malemu 1. včeraj in danes oprala oblekice kompletek št za 9 mesecev, 69-74, mu je moj kupil nek ful kjut kompletek.
- mogoče bo kaj manj otrok v vrtec vpisanih, ker moj je pred dnevi naletel na nek članek, da je bilo v Sloveniji od leta 1970 do 2023, leta 2023 najmanj otrok rojenih v letu in številka pada zadnja leta... ampak najbrž ni razlika tako velika s prejšnjim letom..
- kaj dafak je s temi avtosedeži za v avto, šele zdaj vidim, otroci do 36 kg morjo bit v avtosedežu? Toliko sem jaz tehtala nekje pri 12 letih/ v 4. razredu, bizarnoo...