Sarissima napisal/-a:kako praznuješ svoj rojstni dan?
Letos sem bil s starimi starši, ker staršev ni bilo doma. To mi je največ pomenilo, v žalosti in miru en del.
Prej sem "moral" na nek dogodek, na katerega me je prijatelj povabil, ma ni mi bilo v redu, kar sem vedel že vnaprej da mi ne bo - ker se dovolj poznam.
Tudi zaradi tega dogodka sem potem moral samo praznovanje zamakniti. Bilo je v restavraciji z dobro hrano (podobno kot že leto prej), tudi drago, pozneje se je plesalo (tudi mi smo - tistim, ki niso - malo zamerim

), lepo uštiman folk pride tja
Sem pa letos zahteval, da vsak prispeva nek delež, ker dobim bolj
useless darila. Morda je izpadlo
creepy, nekateri so celo odpovedali, ma zdelo se mi je prav, ker povabim tud kake bolj bežne znance, ki grejo tja firbcat in ker jaz častim. Letos sem pač bolj na
hard
To je u bistvu to kar sem praznoval. Blišč (in beda)
Glede branja, berem samo na računalniku, tisto kar moram, pa še tistega ne vsega. Imam 2 dobri knjigi od mame za rojstni dan + eno potencialno interesantno sem si sam kupil... ma jih nisem vzel ven iz ovitka
Tudi ko me je vse bolelo, sem raje "bemtil" (in spal), kakor da bi kaj bral. Odločitev za prostočasno branje mora pri meni biti prostovoljna, to pa je lahko samo takrat, ko sem v dobri kondiciji in lahko izbiram.
Ponavljam

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)