* Jaz pa sem imel najboljši prehod v novo leto odkar sem polnoleten
* V otroštvu z družino so tudi bili fajn, dokler so stvar še štimale
* Mislim party je bil eden hujših... težko bi rekel, da se je kdo na nekih fancy partyjih, ki se oglašujejo, malo tako zabaval kot jaz/mi
* Ampak po party-ju, takoj ko je nastopilo novo leto, je sledila praznina, osamljenost...
* Kar je OK, saj je naša delavnica/"sekta" plesno-psihološka
* Nisem bil edini tam osamljen, s takimi občutki... nenazadnje smo vsi drugačni, ki gremo na take al drugačne delavnice, romanja, karkoli... na nek način smo tam, ker je prehod v novo leto
grozna stvar, mi pa nismo OK
* Božično-novoletni čas je sicer res ena najhujših stvari, največji nightmare za osamljene. Imel sem možnost ostati v LJ, delati, ampak sem se spomnil, da bi to res bilo lahko
grozno. V tistem famoznem korona letu 2020/21 se lahko spomnim, kakšna je bila kopalnica, po tistem, ko nisem vedel dozirati gina. Mislim, to da sem novo leto preživel sam v svoji sobi, mi je ena najhujših stvari, ki so se mi zgodile

Takrat mi je homeopat prvič direktno rekel, da bi rabil psihoterapijo. Imel je prav.
* Veseli december mi je ql, ampak težko je pa od človeka zahtevati, da se ima fajn točno 24. in 31.12. 24. je kompliciran, ker rabiš imeti družino, da se imaš fajn, so družine kjer je tisti dan težko, tudi če vse navzven zgleda OK. 31. pa hočeš biti z ljudmi, ki jih imaš rad.
V kolikor jih imaš. Če si z nekimi kolegi, ki so dobri za ostale dni, pa se nimaš fajn. Vsaj jaz ne. Če jaz hočem 31. v klub pač hočem in ne bom se zadovoljil s centrom LJ.
* Pač za veseli december že imam nekaj folka za stojnice, dogodke... to ni panike... pa v službi je fajn sproščeno, ko te kdo kam povabi in kaj plača

Al pa če ti koga povabiš kam jest

Vse to sem letos imel
* No tako da moja plesno-psihološko-gibalna delavnica je bila super izbira. V čast mi je, da sem bil edini iz Slovenije tam

V čast mi je, da me grupa supportira, tudi če nimam (še) prijateljev tam. V čast mi je, da slišim, da ful napredujem v plesu/gibanju, še bolj sm happy da ko se vrnem, nekaj dni za tem vidim, da sem "mehek", gibljiv, da rabim ful manj energije da premikam svoje telo
* Bi rekel, da glede na to, da tole delam sam kaki 2 leti, da je moj rezultat res kar dober
* Se spomnim, ko sem iz Međugorja v srednji šoli za novo leto prišel naspidiran. Sošolka je mojega best frienda spraševala zakaj se mi tolk nasmiha, če sem na kaki drogi.
* Sedaj sem na šiht prišel
zamaknjen. Ampak u bistvu samo utrujen sem bil, rabim se ta vikend naspat. Kar je razlika je, da nisem neki ful high naspidiran bil. Kar je pa lepo je pa to, da sadovi prihajajo sedaj za mano. Tista Međugorje ekstaza, ki jo imam za primerjavo, je izhlapela v nekaj dneh. Tole sedaj pa šele prihaja.
* Ker bi rekel, da se je nekaj premaknilo v meni. Če se jaz lahko soočam s svojo osamljenostjo in o tem glasno spregovorim v grupi, tako da to čutim, ne sam neki govorim kakor vam nonstop morim tuki... se mi zdi, da tokrat to ima učinek
* Včeraj, ko sem hodil po LJ, sem čutil neko pomlad v zraku.
Haha, saj vem da so temperature zimske in da lahko da zima še pride. Res je bilo lepo stopiti v ta občutek in s polnim zavedanjem ostati v njem. Spomnil sem se, da sem nazadnje nekaj podobnega čutil, ko sem začel zapuščati svojo bivšo, malo preden se je korona zgodila. Takrat sem bil poln upanja in
naivnosti, da bom ženskam v klubih všeč

Ne vem kaj se (mi) je potem zgodilo, da teh prijetnih občutkov nisem več čutil.
* Na delavnici se me je dotaknil še 1 stavek. Lahko se oblečeš kakorkoli lepo, lahko daš nase še take dišave, lahko nenazadnje tudi telo natreniraš v nulo... ampak najlepša lepota je
utelešena lepota, tista ki prihaja iz tebe, ker si srečen, zadovoljen s tabo... to je (prava) privlačnost. Ko sem bom jaz začel počutiti seksi v svojem telesu, takrat tudi bom seksi... ne glede na to, kako bom tisti hip navzven zgledal.
* In srečen sem, da se sedaj res ful bolje počutim, čeprav niti ne vem za kaj. Energija pač
* Rebra so pa vsak dan manj bolela, tak da sem se kar fajn sprostil med plesom proti koncu že
* Sem gospodar svojega telesa, svoje bolečine... če bom hotel bom tud breakdance plesal al pa se tepel s komerkoli pač že se bom moral

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)