prinzessin napisal/-a:* nisem si niti smreke postavla letos, me je minlo do vsega
Jaz tud ne, z bivšo sva jo nazadnje imela, se spomnim, da je bilo "zanimivo", ko je maček skakal po njej, še čisto majhen maček, ko sem se jaz po telefonu z enim prjatlom pogovarju (in ga je sestavljena smreka komaj držala). Nekak je mali maček bil takrat mahnjen na pozornost, ga je motilo, če sem se preveč s kom drugim pogovarjal ali pa bil zatopljen v ekran
Vmes sem neke sveče prižigal na božič, vmes sem se kako leto trudil, da sem si neko večerjo pripravljal...
Letos bom šel k polnočnici (kakor vsa leta odkar sem samski), čeprav me sploh nikamor ne vleče. Velikonočna vigilija je bila dobra, ma dobre polnočnice pa še nisem imel. Najboljša je bila takrat še, ko sem jaz igral Jožefa, ena fejst sovrstnica pa Marijo... ampak pridiga spet neki ni bla dobra... No, to je bil nek moj vrhunec, če se po tistem ne bi nesrečno zaljubil in zbolel... bi morda v lajfu kaj dosegel, da bi zdaj imel eno ornk pozicijo nekje... zdaj pa pač sem kjer sem... službeni lajf sem si približno zrihtal (na pozna leta do neke mere

* Mislim, da vse te smreke, božična večerja, tudi zbor družin nenazadnje... vse to je bullshit, šminka, lupina, shell... meni pomeni ko/če za božič začutim Boga...
* Veliko bi mi pomenilo tudi, če bi za božič snežilo, jaz bi pa se s svojo ljubljeno osebo sprehajal po snegu in držal za roke...
* Ne vem zakaj nama z bivšo ni uspelo ustvariti take klime, a nama pač ni...