- je super, da je mali malo zapal in imam malo časa zase in lahko pijem v miru vroč metin čaj in ne kos tistega za dojenje kot doma
- sem komaj zdaj mojega vprašala za mnenje, prej si nisem upala, če bi mu bilo v redu, da bi se dobila še z drugim parom prijateljic in je rekel, da dokler sem tukaj imam možnost, doma bom pa sama, samo, da ne oboje v istem dnevu... tako, da sem dvema pisala šele zdaj... se bojim, da bo prepozno oz. ena vedno reče, da naj sporočim oz. ji moramo povedat 5 ali 6 dni prej in to je še edina med vsemi mojimi prijateljicami brez otrok in toliko planiranja rabi..
- sem malemu prvič oblekla bel plišat zimski pajacek z uhi, ki sem ga kupila od ene punce in je mali noro kjut v njem. Uni od njegove mame mi ni tako lep, ampak pač darilo... bomo čene magari vrečo za v voziček drugič kupili sami novo. Čeprav lahko po mojm uporabljam tudi samo pajac za voziček in deko, čeprav dve kolegici sta rekli ,da sta imeli oboje in vrečo in zimskega pajaca...
- moj si je še en nov parfum naročil, zdaj ima že 3 bolj nove v zadnjem času Amouage - Ouverture, Kilian Sacred Wood in Memo Paris African Leather. Ta Amouage Ouverture je zelo specifičen, za zvečer, ko i res uštiman, zimo in nič drugega.. on ne loči prav kakšen parfum paše k kakšni priložnoti, pa še kakšne močno začimbne nosi poleti in še poten je... potem pa neki kreg nazaj, če mu kaj rečeš...
- je pa šel zadnjič z nekim parfumom ven na kavo z dvema sodelavkama, sem si prav mislila, da ta pa diši lepše od vseh njegovih, ki jih je nosil zadnji čas in je bil na koncu Memo Paris- African leather, baje, da sem 1x rekla, da mi ni dišal lepo, ja seveda, če sem bila ali noseča v 1. trimesečju oz. 1. ali 1/2 2., ali je pa ga nosil poten, poleti, čez dan, po možnosti v trenerki, ko res ne paše skupaj s temi dejavniki..
- kar se tiče notalgije in pogrešanja in spraševanja glede pravilnih odločitev, sem imela to skos kar se tiče bivšega, sem bila pa na njega navajena, sva se poznala in e družila, ter kaneje bila par od mojega 20 do nekje 27, pa še nekajkrat pri 28 in mi je tudi čudno, da je kar tako odrezal stik, nimava nikakršnega stika... in nič ne vem o njem... in vsa ta hitra sprememba z nosečnotjo in otrokom...
- po eni strani bii mela še 2. otroka, ma se bojim, da je filing, ko imaš 2. 1=1, 2=5.
- od malega vse oblekce pospravim z mislijo, da bo za naslednjega, če bo naslednji punčka, pa mogoče še za 3., (čeprav malo mislim, da imam kar v glavi, da bo še en fantek avtomatično) če bomo imeli 3. Mi je malo nenavadno, kako ženske na polno prodajajo ali obleke ali prsne črpalke ali karkoli, če imajo samo enega otroka ali da zgledajo zelo mlade po slikah, kako, da ne shranjujeo teh stvari za naslednje..
- je pa hkrati pri meni mislim, da bil ravno pravi čas in leta za otroka, si skoraj ne predstavljam, da bi bila malo čez 30 in brez otrok.. hkrati se ne bi rada igrala z naravo, pa še kar veliko ljudi zboli resno tudi mlajših, nikoli ne veš, kdaj te kaj doleti in je prepozno...