* Ne vem... kaj bi rekel... da te dni, ko se mi je letnica obrnila +1, da sem tisti dan (bil) kar žalosten.
* Že vnaprej sem vedel, da ne bo lahko. A hkrati sem pa neverjetno vesel, saj bi se mi pred meseci lahko (tudi) zgodilo, hitro in preprosto, da moja letnica ne bi šla +1. To sem imel tisti dan cel dan v mislih.
* Praviloma me je veliko znancev, kolegov, tudi prijateljev... tudi letos... razočaralo
* Tudi stari starši... z darilom nenazadnje.
* Pa ne bom razlagal
* Fotr totalno... nič mi ni dal... mi je dal ornk materialno darilo, ampak na svoj rojstni dan... ne vem, to je način, kot da sem jaz njegova
keš p***a, ne sin
* Mama se je potrudila. Pa vendar se sprašujem, ali se je res, ali je samo
zvita bolj od ostalih.
* Ja, razvajen sem, materialno tile reveži kar skrbijo zame, čustveno pa me zanemarjajo. To da nimam dostopa do doma, lahko mi marsikaj dajo, a to je u bistvu... zanemarjanje... dobro, sem odrasel, ni moj problem.
* Sem pa tudi sam
takten, pač vzamem (materialna) darila, vedno jih bom vzel, briga me... samo če seštejemo, vse to niti malo ne spremeni dejstva, da nimam dostopa do doma, kadar bi si želel... in da ga nisem imel, ko sem ga po koncu zveze res
krvavo rabil
* Ker je to pač dan na katerega si pustim biti ranljiv, me boli, da mi nobena od mojih šugar al zajčic, 2 sta (približno) vedeli, tista ki ni vedela, ni mogla... čestitala.
* Najraje bi duhovnika, ki me je zavrnil nazadnje (ampak ni bilo osebno, ne spoveduje očitno več), prosil da si pa naj on vzame čas, ker hočem njega... se spovedal... in (najmanj) do konca leta bil "priden"... lahko plačam večerjo, tudi dražjo,
keša na roke, pa ne bom dal
* No, ne prehitevat.
* Ampak, drgač mi trenutno gre dobro... zadnji seksi so pa bili relativno kvalitetni... in nisem več 20, čeprav sem včasih res
very very horny... po mojem sem v dovolj dobri energiji, da če se odločim, da nekaj časa ne bom seksal, komot zdržim
* Pa tudi k spovedi se mi nenazadnje ne mudi... bom se spovedal takrat, ko bo to preteklost... res ima nek manjši psihološki učinek vse skupaj, zato bi tudi zbral h komu bi šel... vendar je učinek premajhen, da bi lahko zares držal
-----
* Zdaj pa, da ne bom samo jamral.
* Namesto, da iščem tiste, ki so pozabili name (ali pa mi dali manj kakor bi želel), bi lahko bil vesel, za vse tiste, ki niso
* Je nekaj žensk, pri eni bi moral preveriti ali je potencialna kandidatka
* Najlepšo voščilo mi je sicer dala... hayley
* Res, da sva v drugi energiji, trenutno ful... pa da kličem tudi moderatorje nad njo
* Pa da mi ni oprostila, ko sem ji težil s
prehrano... po mojem mi je to zamerila bolj kot to, da ne maram njenega doktorja preveč
* Pa mogoče hayley niti ne ve(š)... ampak ko se je drugič tukaj špekuliralo o njeni nosečnosti... jaz si ful nisem želel, da splavi(š)
* Se mi že v prvo ni zdela najboljša odločitev... in 2x v kratkem roku... res se mi ne bi zdelo dobro
* Tako, da sem vesel za hayley in njenega otroka. In upam, da bo vse OK, da boste dobra družina... oz. v worst-case scenariju (od tega je še daleč)... da se bosta z otrokom znašla
-----
* Pa nisem nobeni svetnik, ko sem se začel tega zavedati, oz. so me drugi (posredno) opomnili na to... sem se po covidu začel umikati od tem o zarodnih celicah... vključno s cepivi, sodobno kontracepcijo... in na koncu splavom
* Tudi sam ne morem vedeti, ali nisem kaki že "problemov" naredil

Kdo bi vedel kolk je kondom zanesljiv. Upam sicer, da ne.
-----
* No, ne mislim biti neki moralizator, ker u bistvu tudi če je ta hip to (deloma) moja energija, ni to (zares) moja energija
* Saj vem, da ni dolgo tega... kar je bilo politično zelo
vroče... sicer se mi ni zdelo ql vse skupaj, da se rešuje na tak (politični) način
* Če odmislimo pravice (sodobnih) žensk, pa feminizem...
* Če gremo na znanost, kar se nenazadnje konservativcem očita, da so nazadnjaški... ampak glede zarodka je po mojem znanost na njihovi strani.
* Bi rekel, da se spočetje začne z oploditvijo, nobene pre-natalne faze ni, ničesar. Zato je že to, kar delamo (z/)s (obveznimi) cepivi
grozljivka, teološko bi lahko rekli satanizem.
* Ja, Cerkev je pa oportunistična. Ne prvič, ne zadnjič v zgodovini. Kot da jim je vseeno. Nauk sicer varuje, ima celo argumente zanj, ampak pri cepivih pač miži... že desetletja. Namerno. Glede na korupcijo, pedofilijo, ostale zlorabe in še kaj v svojih vrstah... u bistvu niti nič šokantnega/presenetljivega ni taka drža
* Po mojem znanstveno se spočetje začne z oploditvijo, z zarodkom. Takrat bi moral fetus dobiti pravno vse pravice, ki pripadajo osebam, hkrati s tem, da je njegovo življenje nedotakljivo.
* Razumem sicer, da to gre napram pravicam žensk, ker je pač moškim tukaj precej lažje... in razumem ves zgodovinski problem tega in prebujanje žensk, ki nočejo več igrati
moške igre* Ampak pač pri splavu gre za pravice zarodka/bitja... napram pravicam žensk... širše gledano tudi prevelike populacije za en planet... odvisno ali človek zasluži več pravic od živali, ki jih koljemo in iz njih delamo
lepe pogostitve-----
* No, če odmislimo ta del. Pri meni, populaciji 20-letnikov/-c in poznejših "frajerjev"... pa gre tudi za pogled ali je seks namenjen reprodukciji in ljubezni... ali pa užitku
* No in tukaj je pri meni pač ta užitek močnejši, zanašam se na kondom in upam, da ne bo prišlo do spočetja ali "splava"
* Ne vidim sicer nekega pritiska. Saj marketing, družba precej promovirata tak
seks brez obveznosti način življenja... u bistvu mi/ti noben ne teži s kom bom seksal
* Pritisk je bolj to, da mi ni (še?

) lahko priti do seksa, ampak to je že drug problem
-----
* Bi pa imel ženo, tudi družino (verjetno?

)... ne vem pa še kaj bi potem z ljubico/-ami...
* Ampak pojdimo lepo po vrsti
* Te dni sem žalosten, ker je moj
social life še precej daleč od tega, kar bi rad
* Pa vendar dobivam
izraz... in ta izraz od mene tudi odganja določene ljudi/energije
* Pač... bo kar bo... bomo videli
------
* Overall, zadovoljen sem s tem kar delam na sebi... in kar sem na sebi naredil v zadnjem letu

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)