Dobra vprašanja
Delam za preživetje, za boljše/"dobro" življenje... in če bi bil brezposeln tudi zaradi smisla...
ko delaš se ti ne zdi, da delo osmišlja lajf, ampak ko ne, hitro opaziš, da ga ...plus delam tud za penzijo...
je precej bolj varno kakor plačevanje minimalnih prispevkov preko s.p., da dobiš čimveč ven... in ne, lahko da v starosti ne boš zdrav/-a in boš še kako rabil neko normalno penzijo... seveda to če bo penzija takrat, je pa drugo vprašanje
Drgač sem tudi ta vikend bil zuni, so mi dali brezplačni VIP nekje, haha, končno da mi kdo tud kaj da, ne sam vzame
(zadnje cajte je vse noro drago
) ...no pol ko najlepšo punco začenjam mal "vrtet" hitro pristopi njen tip, ona me pa po IG-ju ignorira
...če nimaš v živo jajc, probaš po IG... no situacija postane bizarna, ko mi IG prepove pošiljati sporočila, da kao prenavljajo sistem in lahko samo še "chat request" pošljem... in zdaj še z eno ki mi je neki lajkala... še njej ne morem pisat, ker sem v invite napisal "živjo", namesto "živjo, prosim dodaj me ker me IG ima na listi 'prestopnikov/psihopatov'"
Fakin new world order korporacije/aplikacije... in pol mi še pojasnjujejo (auto-generated), da Covid19 pravil ne smem kršit... si me je facebook zapomnil, da so takrat brisali mojo objavo o Covid19... fak saj vem, da bivši sodelavec, ki je nekoč ful bil proti Facebooku dela sedaj tam... in vem da bi mene tud zaposlili, kar pa ne bi pomenilo, da moj profil tam še vedno ne bo markiran za nezanimivega / spam / al pa nekoga, ki lepe punca "nadleguje"... pejte u rit... sicer pravijo, da bo to pravilo vstopilo v veljavo za vse, ampak moj drugi profil te omejitve nima... sem očitno med prvimi, ki mu ne pustijo pisat sporočil, v kolikor nima dodanega obojestranskega like-a No in pol en drug friend pravi, da je prava dating aplikacija IG ne Tinder
No in pol v zafrustrirani nedelji, ko grem k maši neprespan, razmišljam kaj bo z mano, da to tako več res ne gre, da je podn od podna ta moj lajf... in pol dobim idejo hahaha o lastnem biznisu... končno. Nekoč sem jamral, da nimam ideje, sedaj idejo imam, samo realizacija bo vzela čas... no to bi lahk bil začetek mojega dodatnega biznisa...
Ker za lajf, ki ga hočem imet, bi rabil več prihodkov (pa ne za "spremljevalke", one niso v dolgoročnem planu), služba mi je pa po drugi strani všeč... se mi zdi, da mi ene strani ležijo... pa boljš, da delam še kaj privat, kakor pa ženskam težim po IG-ju preveč... glavno če se bom potrudil, bi lahk naredil zanimivo spletno stran / platformo, mislim da česa takega še nimamo... najprej čist za hobi, pol bi se pa po mojem dalo s tem tud zaslužit

Mogoč sm slabo raziskal obstoječe stanje, ampak bom moral sam. Ker ideja se mi zdi tolk dobra, da ni prostora, da razlagam naokol.
Še odgovor ("kratki"). Lahk sm (popoldanski) biznis owner, torej, samo zaenkrat bi to imel za zraven, ker mislim, da na šihtu se fajn razvijam in mislim, da je smiselno, da nadaljujem s tem.Ponavljam.
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)