katera aplikacija ti pa dela probleme?

). Podoben postopek (pridobitev dovoljenja za bivanje) je v Sloveniji trajal ene pol leta manj kot v Bangladesu. Potrebni so bili podobno trapasti papirji, ampak v Sloveniji jih vsaj ne izgubijo ali "izgubijo" 
ta ženska pa res ne pozna ne mej ne nič, meče naprej najbolj neumne stvari res, ugh res je ne morem, sem mu že povedala da ji ne odprem več vrat če pride ker mi gredo kr kocine pokonc k sam pomislm da se morm z njo ukvarjat..
je naredil tako škodo, sam čakam da pride, da vidm kak bo izgovor... sej ne da sem dvakrat mlaj od njega in me bo najbrž sam neumen pogledal 
_patchouli_ napisal/-a:Sarissima, se strinjam, za vecino stvari je super, ima pa tudi Slovenc prav![]()
AMPAK. Dokler ti ni treba za novo voznisko cakat dva dni po vec ur in vmes cakat 2 leti (!) na novo izkaznico, in to kljub digitalizaciji, je se vredu (pa ne da tekmujem, komu je tezje). Podoben postopek (pridobitev dovoljenja za bivanje) je v Sloveniji trajal ene pol leta manj kot v Bangladesu. Potrebni so bili podobno trapasti papirji, ampak v Sloveniji jih vsaj ne izgubijo ali "izgubijo"

Morda pa res

yes yes i get it, a lahko lepo prosim uživamo še zadnje dni ko JE lepo? sem kar padla v eno mini melanholijo na (verjetno) zadnji ledeni pijački na terasi 'našega' kafiča