- on nekaj kašlja, malo je bil bolan oz. kot da se ga nekaj loteva prejšnji teden. Jaz isto, še dobro samo en dan, en dopoldan.. potem sem se z muko z občutkom, da sem rahlo bolna lotila pripravljati torbo za porodnišnico, za tem sem en kup starejših posodic za shranjevanjae hrane v kuhinji preprala, zlagala vso hrano v različne posodice, pospravljla in praktično po par urah dela, sem že bila dobra, me je toliko zamotilo, da mi je un filing da sem bolna in da se me nekaj loteva kar izginil...
- sem dopoldan prvič dala prat perilo v nov pralni, rabila nekaj časa, da sem pogruntala kako deluje, tisti pri cimrah je bil ful bolj simpl in brez ekrančka...
- ful nekih ljudi je zdaj glede na storije na morju ali na dopustu nekje zdaj septembra, js bi tudi
- sej dejansko prosta sva oba časovno zdaj za kak vikend ali par dni za it do vikenda, ma je verjetno neprimerno hodit na Hrvaško ravno par dni pred rokom

- moj bivši sopotnik, če sem prav ulovila na družbenih omrežjih, spet nekam potuje, že v 2. letos, se mi zdi, da v Oman, jaz bi tudi šla tja. Mojemu se ne zdi primerno za majhnega otroka, sem me rekla, da sej je bolj urejeno kot Egipt, se je samo strinjal, da ja, a Egipt je še slabši. Čene bi a šla tudi kam po Slo Bled, Kranjska gora... ali pa kakšna Mehika od krajev izven Eu.
- je tako hitro šel čas, da se mi na žalost ni ratalo videt s kolegico, en dan je pa tudi ona šla do morja že zgodaj, preden sva midva prispela..
- po drugi strani, vem da so tudi ljudje ali bodoči starši, ki ne grejo nikamor na dopust, nekaj jih je v eni temi pred časom pisalo, da letos ne grejo, ker bodo denar porbili za nakup opreme in pripomočkov za prihajajočega dojenčka...
-sem 1x pogledla en video neke yterje slo kaj so top izdelki, ki pomagajo v nsoecnoati. Niti za eno stvar nisem prepoznala,da bi jo rabila ali da bi se mi zdelo, da jo rabim. Edini izdelek, ki mi je res top, je da sem si zdaj nameato novih sandal,kupila nove natikace,rjave z videzom usnja,da se jih ne zapenja/odpenja,ne rabis se sklanjat, da bi jih zapel,ampak samo nataknes in v avtu,ce si na sovoznikovem sedezu samo dol na hitro das da ne tiscijo in kaksnega zatekanja povzrocajo,to bi rekla da mi je bil edini top izdelek ki prav pride poleti v nosecnosti oz na splosno..