Ponavljam + si bila kdaj na kakem netipičnem prvem zmenku, recimo na kaki posebni lokaciji z namenom neke posebne aktivnosti? (torej da ni park ali kafič)
Tak spontano, zjutraj sem se odločila. Sva tam neki hengala, kadila skupaj, debatirala ene 4 ure, bil je pa tudi doktorski študent (naravoslovja) ter iz Jordanije, 1 leto starejši od mene. Ma ni pa neki iskal lih resne zveze, drugač pa ful zanimiv, sam nisem mela časa se z njim dobivat naprej, ko sem že mojega zdajšnjega spoznala.
Imam rada uporabna darila (prejemanje in podarjanje)... večini ljudi v mojem krogu darila ne pomenijo kaj dosti, zato pač se razvajam sama.
. v moji familiji se daril ne daje več enkrat ko si star več kot 12 let, ob pomembnih dogodkih dobiš kuverto in zadnja leta imamo "Božička" ki je več ali manj bolj simboličen.
Ash. napisal/-a:Veš, kateri je tvoj jezik ljubezni in kateri je od tvojega partnerja?
(Obstaja pa 5 glavnih načinov izražanja ljubezni: besede potrditve, posvečen čas, prejemanje daril, delanje uslug, fizični dotik.)
Če nekdo nekaj dobro naredi, rad pohvalim, in nisem mnenja da to človeka pokvari. Če je lepa, seksi, dobro skuha... spet opazim in rad pohvalim. Morda pretiravam.
) prvo leto za rojstni dan naredila torto... posebno zato, ker ni imela nekih kuharskih skillov, torej se je potrudila... jaz tudi prve palačinke, ki sem jih naredil, sem jih naredil njej za rojstni dan. Zdele sem se fotru npr. za rojstni dan potrudil kar z darilom, sicer je vse skup en kič bil, ker ga še zdaj ne poznam... pol mi pa reče, zakaj sem mu vse to navlekel, ker itak nima kam za dati
Nekoč bi me bolj prizadelo, če ne bi razumel, da je nek čuden obrambni mehanizem uporabil, in ni mislil tako. Pač ne ve daril(a) sprejeti...

mayaeb napisal/-a:Filter po vsakem sušenju, izmenjevalnik 1x mesečno.

(pa me služba veseli in izpopolnjuje ampak mislim da so zdrave meje zelo pomembne).