Priznam da...20#
Re: Priznam da...20#
Izbira terapije je pravica in dolžnost posameznika, ne družbe/sistema/farmacevtskih korporacij ter kvazi strokovnjakov na cosmo forumu
Zadnjič spremenil mmm, dne 05. Sep. 2023 23:45, skupaj popravljeno 1 krat.
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
mmm, žensko "poznaš" 3 dni oz 3 žure (torej brez nekega realnega spoznavanja, glede na to da na žurih bolj težko spoznaš nekoga, razen zunanjega izgleda in pretirane uporabe parfuma). ženska ti je že v štartu rekla da je ne zanimaš (razen kot spremljevalec zaradi katerega je potem potencialno še bolj zanimiva ostalim tipom). ti pa nekako misliš da imaš šanse za zvezo z njo? na podlagi česa?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Izbira terapije je pravica in dolžnost posameznika, ne družbe/sistema/farmacevtskih korporacij ter kvazi strokovnjakov na cosmo forumu
"Tema je tvoja svetloba.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
F*king cringe stari.
Včasih moram po več dni brati kak post, ker me toliko daje sekundarna sramota da postanem čustveno izčrpan.
Ne mislim nič pametovati, samo tako je.
Včasih moram po več dni brati kak post, ker me toliko daje sekundarna sramota da postanem čustveno izčrpan.
Ne mislim nič pametovati, samo tako je.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Ob novem avtu jaz prvih 5 (morda celo 10) let ne pricakujem okvar, servisiral ga bom po "pravilih" in se brezskrbno vozil. To si zasluzim
Lepo je biti optimističen

nov avto že dolgo ni garancija za nič izrednih stroškov..
ti pa privoščim, da ti stvar služi kot je treba, glede na to kako te ziritira že hladilna tekočina. Mene je ati naučil, da nikoli navadne vode tja, če nočeš več težav, le destilirano in imeti rezervo v avtu. Dragi pa, da se asistenca z razlogom plačuje in ob okvari stran od avta in počakati pomoč

- nam je le uspelo iti za par dni na morje.
- mislim, da že vem kam bomo šli prihodnje leto na dopust.
- navdušil me je kraj, ni tiste tipične gneče in lepo je. Ponoči je mir, nekako po 22h se vse umiri, le kje se sliši kakšen klepet.
- se roka lepo celi, niti ne izgleda več grozno. Drug teden šive ven poberejo in je.
- mislim, da bom zdaj bolj previdna
- končno smo zamenjali avto, mi sploh ne deluje prevelik.
- nekako se vse zadeve rešujejo
- bi na morju lahko nonstop jedla melono s soljo
- občudujem malega kako je naspidiran čez dan in kako hitro zvečer ugasne. Se sploh ne premakne do jutra

"Tema je tvoja svetloba.
mayaeb napisal/-a:Ob novem avtu jaz prvih 5 (morda celo 10) let ne pricakujem okvar, servisiral ga bom po "pravilih" in se brezskrbno vozil. To si zasluzim
Lepo je biti optimističen..
Kaj to o avtu je mmm pisal, ker ne piše uporabnika?
Jaz se strinjam, če si že kdo lahko privošči kupit nov avto, ima vsaj, da se ne kvari nekaj let ali pa da imaš vsaj garancijo...
Moj je daleeeč od novega, sem pa imela v službi, prejšnji, nov avto za privat rabo, 2 leti in pol cca. sem ga imela in je delal brezhibno, to kar mam zdaj je pa glavobol... Sicer 2 leti in pol starost je res malo, ampak vsaj še par let več od tega bi bilo za pričakovat, da se ne pokvari..
Drugač, a ne asistenca spada že k zavarovanjem oz. že k bolj osnovnim zavarovanjem? Js nisem nič plačala na zadnje, ko mi je ostal na cesti..
- mmm, kaj boš kupoval nov avto?
- sem v veselem pričakovanju, da grem na dopust in porodniško naslednji konec tedna, še čakam, da mi to bolniško izpred treh tednov nazaj končno vpišejo ,da vidim koliko plus ur imam ,mislim, da bi morala imeti vsaj okrog 8 plus ur, tako da bom mogoče lahko še en dan prej šla in vzela dopust iz nadur...
- malo me edino dela nervozno, ker ne vem, kaj vse bi mogla v službo prinesti pred porodniško, malo se mi ne da pečt, niti nimam v navadi pečt, pa ne vem ali bi bilo kul samo kakšne piškote kupljene prinesti..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
"Tema je tvoja svetloba.
mmm napisal/-a:
mayaeb obvlada forum in kuhanje in čiščenje in nakupe in pravo in vse... pa še keš maIn taka punca mi je ušla, no nikol ji niti blizu nism uspel pridt
![]()
![]()
Prc, prc.
Če bi si sam kupoval stvari in skrbel zanje, bi tudi določene stvari vedel. Ko ti pa pri 40+ še vedno drugi rit odnašajo in so starši krivi za vse pa verjamem, da ne moreš vedeti stvari, ki so nekaterim samoumevne.
Vse v življenju niso teorije zarot in človek se marsikaj lahko priuči, če le ima interes.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- da sem starejsa od mmm-ja, pa definitivno se nisem 40+
- da greva midva tudi jutri en avto gledat, pa stanovanje. Stanovanje zgleda vredu, bomo videli, ce bo za srednjerocno, ker meni se ne da vec selit. Upam, da se obnese, ker drugace izpolne skoraj vse pogoje, razen mogoce lokacija ni, kar imam v mislih. Ni pa slaba lokacija, za tamalega bi bilo super.
- avto si pa moj vsakih 5 minut premisli. Je ze bil navdusen nad enim, pa je sedaj prisel k pameti, da malo zmanjsa proracun. Tako da ne vem, kaj in kam sploh gremo pogledat.
- mi je pa smesno, kako mu jaz govorim, da brezveze kupit nov avto, bolje vzet malo rabljenega, ampak novejsega. Ampak on se zaletava v nov avto, dokler mu en kolega ne rece, naj raje kupi... malo rabljenega, ampak novejsega
Kot da steni govorim. Pa to ni edini primer. Deci, kdo bi jih razumel.
- ful je enega dela, pa se v soping bi rada sla v miru. Tisto, cel dan, s kosilom vmes, v miru... eh, sanje
Ampak si res ful malo kupujem zase, imam bolj ali manj samo neke stare, preprane majice z razprodaj. Mi je tak luksuz bil pozimi, ko sem si kupila cevlje, hlace in se srajco 

- da greva midva tudi jutri en avto gledat, pa stanovanje. Stanovanje zgleda vredu, bomo videli, ce bo za srednjerocno, ker meni se ne da vec selit. Upam, da se obnese, ker drugace izpolne skoraj vse pogoje, razen mogoce lokacija ni, kar imam v mislih. Ni pa slaba lokacija, za tamalega bi bilo super.
- avto si pa moj vsakih 5 minut premisli. Je ze bil navdusen nad enim, pa je sedaj prisel k pameti, da malo zmanjsa proracun. Tako da ne vem, kaj in kam sploh gremo pogledat.
- mi je pa smesno, kako mu jaz govorim, da brezveze kupit nov avto, bolje vzet malo rabljenega, ampak novejsega. Ampak on se zaletava v nov avto, dokler mu en kolega ne rece, naj raje kupi... malo rabljenega, ampak novejsega

- ful je enega dela, pa se v soping bi rada sla v miru. Tisto, cel dan, s kosilom vmes, v miru... eh, sanje

- ^ Srecno pri stanovanju
-da js pa ne vem, a sploh lahko dobro zgledas nosec? Js se pocutim kot klosar, kar sm noseca. Mi je skoda zdaj denarja, da bi si nevemkaksne obleke kupovsla samo za cas nosecnosti. Sej kaksno majco ali bluzo mi je mama, kar sama od sebe, sam se vedno ne zgledajo neki dobro,na meni. Se moj mi je 1x rekel, da sem bila prej bolj urihtana in zdaj samo pajkice nosim. Sem sicer nosila parkrat oblekco, ma bolj, ko sem njega sla obiskat ali za kak rojstni dan, ne vsakodnevno za v sluzbo, ohlapnega kroja, se posebi zadnje tedne oz mesece, ker prvi del nosecnosti sem bila tako slaba, da se res nisem ukvsrjala, kaj imam obleceno...
-js tudi v sluzbi poslusam o takih, ki pravijo, da so jim npr starsi kar dali njihov prvi avto, ali jim financirali potovanja v casu studija... si mislim, da bi tud js bila ful bolj sproscena in brezskrbna,ce bi imela tak luksuz...

-da js pa ne vem, a sploh lahko dobro zgledas nosec? Js se pocutim kot klosar, kar sm noseca. Mi je skoda zdaj denarja, da bi si nevemkaksne obleke kupovsla samo za cas nosecnosti. Sej kaksno majco ali bluzo mi je mama, kar sama od sebe, sam se vedno ne zgledajo neki dobro,na meni. Se moj mi je 1x rekel, da sem bila prej bolj urihtana in zdaj samo pajkice nosim. Sem sicer nosila parkrat oblekco, ma bolj, ko sem njega sla obiskat ali za kak rojstni dan, ne vsakodnevno za v sluzbo, ohlapnega kroja, se posebi zadnje tedne oz mesece, ker prvi del nosecnosti sem bila tako slaba, da se res nisem ukvsrjala, kaj imam obleceno...
-js tudi v sluzbi poslusam o takih, ki pravijo, da so jim npr starsi kar dali njihov prvi avto, ali jim financirali potovanja v casu studija... si mislim, da bi tud js bila ful bolj sproscena in brezskrbna,ce bi imela tak luksuz...
Zadnjič spremenil mmm, dne 05. Sep. 2023 23:46, skupaj popravljeno 1 krat.
"Tema je tvoja svetloba.
- Sem jaz že pozabila kako je imet starše. Sem se dobila s sodelavko, da finalizirava eno zadevo (edina stvar, ki mi je še visela nad glavo, zdaj lahko dejansko res začnem porodniško, tudi tako mentalno, brez stvari na ramenih) in jo je vmes klicala mami. Je enih 10 let starejša od mene in sem vmes prav razmišljala kako pogrešam, da bi lahko mamo poklicala kdaj in da tudi ljudje pri starejših letih še vedno imajo tak odnos s starši... Tak tuj občutek zame. Itak polna hormonov, sem mogla prav nekam stran pogledat.
- Da ne vem, bolj, ko delam/imam opravka z ljudmi, manj želim imet opravka z ljudmi. To kar preko službe kdaj vidim je res... Na začetku sem še imela nek zanos, potem pa vidiš realnost. Naravo ljudi.
- Da sedaj pri teh letih tudi bolj razumem mamo, ki je 7 let delala na psihiatriji, večkrat po službi nam samo nakazala, da naj bomo tiho. Razumem, da je imela polno glavo vsega. Vsega in svašta.
- Ne vem, jaz ne znam lezt ljudem v tazadnjo. Bit pocukrana. Ne da se mi. Nimam potrebe. Vidim pa da je tistim, ki znajo... pač lažje v življenju.
- Da ne vem, bolj, ko delam/imam opravka z ljudmi, manj želim imet opravka z ljudmi. To kar preko službe kdaj vidim je res... Na začetku sem še imela nek zanos, potem pa vidiš realnost. Naravo ljudi.
- Da sedaj pri teh letih tudi bolj razumem mamo, ki je 7 let delala na psihiatriji, večkrat po službi nam samo nakazala, da naj bomo tiho. Razumem, da je imela polno glavo vsega. Vsega in svašta.
- Ne vem, jaz ne znam lezt ljudem v tazadnjo. Bit pocukrana. Ne da se mi. Nimam potrebe. Vidim pa da je tistim, ki znajo... pač lažje v življenju.
Zadnjič spremenil mmm, dne 05. Sep. 2023 23:46, skupaj popravljeno 1 krat.
"Tema je tvoja svetloba.
- mi je blesavo brati vse te izgovore, za kaj vse so starsi krivi, cesa ne znas ali cesa nimas... se strinjam z enim 'influncerjem' garyveejem,da starsi so odgovorni za kar se ti je slabega zgodilo ali travme do tvojega 20 leta,po tej starosti si odrasel in vse se samo izgovori in ima vsak moznost ziveti in popravljti stvari po svoje...
..kakšnega tretjega bi pa preprosto brcnil v rit in pustil, da si tako sam financira, kot sam popravlja stvari...
mmm napisal/-a: Ja, kakšnemu drugemu otroku bi jo pa starš preprosto kupil... pač odvisno... saj sem vesel, da mi je fotr toliko pomagal in mi v določenih stvareh... kar pa ne odtehta tega, da bi bilo bolj koristno, da bi me v otroštvu več stvari naučil in me naredil bolj samostojnega![]()
[/size]
..kakšnega tretjega bi pa preprosto brcnil v rit in pustil, da si tako sam financira, kot sam popravlja stvari...