Pri meni so stvari za peko v dveh velikih plastičnih škatlah, jysk ima fine, takšne s klipsno na vsaki strani, da se dobro zapre. V eni imam sortirane pekače in pripomočke bolj za sladice(pekači, nastavki za brizganje, vrečke..), v drugi za kruh( mrežice za peko štručk, valjar, nastavljivi valjar...). V eni manjši plastični škatli je kup modelčkov za piškote.
Sestavine kot so pecilni, vanili,razne čokolade in dodatki imam v manjši mrežasti košarici. Posebej imam recimo še košarico za začimbe, ki jih pogosto uporabljam in eno za stvari kot so razni koncentrati, kakšne začimbne mešanice...
Mlinček za oreščke, kovinsko mesoreznico, pasirko imam kar v originalni embalaži na tistih prvih napisanih velikih škatlah. So pa bolj pri tleh te škatle, ker so bolj pogosto v uporabi. Na višini imam stvari, ki jih redko uporabljam ( kruhomat, sušilnik sadja in zelenjave, pekač za vaflje, model ta potico-prevelik ta v druge škatle in pretežek).
V eni res veliki škatli so zadeve za vlaganje, razni stekleni kozarčki, steklenice, pokrovčki.
Meni tak sistem odgovarja, kar želim delati,tisto veliko škatlo si prinesem.
Ta mesec sem si še za vse sestavine kot so različne moke, gustin, čokoladni dropsi, gres, riž, testenine...omislila velike steklene kozarce, ki se zapirajo s tistim kovinskim sistemom. Ful lepo izgleda

Dragi je bil ekstra vesel, ko je nameščal nove regale, ki zdržijo vso to težo. In zdaj, ko ga vsakič, ko odpre kateri kozarec opominjam, da mora rob vedno obrisati preden ga nazaj zapre, da bo kozarec dobro tesnil
Podobno stojalo kot je na linku uporabljam za se uporabna oblačila, saj niso samo srajce za na obešalnik, na obešalnik gre lahko vse

Če je tega toliko za na zofo pa...

kaos.
Pisarna, ah ja, v službi imam urejeno, doma pa odlagam na kup, 1x mesečno ali 1x na dva meseca pa zadeve vložim v fascikle in tiste mapce, ki imajo že tako noter prozorne mape in zližim v za to namenjen poličnik. Sproti mi ne gre