Podrocje na katerem delam sicer spada bolj pod en drug fax, deloma spada tud pod mojega. No sem pa delal tud ze na podrocjih, ki bolj spadajo pod moj faks, a trenutno kaze da bom zarad delovnih izkusenj kar ostal tlele... ceprav nikoli ne reci nikoli
Faks te nauci nekaj zakljuciti, recimo ce zaposlis nekoga, ki ni diplomiral, zanj nikoli ne ves al bo zmozen kak (vecji?) projekt speljati do konca
Kar se tice uporabnosti znanja - skoda besed. Ponovno - 2 predmeta od 10ih na letnik sta se mi zdela zanimiva, tam sem uzival, tudi raztural. Groza, pri ostalih 8ih sm trpel in umiral od dolgcasa
Zdaj kar je dobro je, da te nadrkajo z matematiko. Podobno kot zakljucek pove, da si zmozen koncati projekt, ti matematika odpre abstraktno razmisljanje. Meni je na uni ravni tu ornk skripalo, bi rekel da tud zarad "motnje" takrat. Sicer imas seda lazje univerze/fakultete, kjer dobis isto stopnjo izobrazbe, a jaz sm delal fax, ki je vreden respect-a - tud s 1. stopnjo po mojem presegam 2. stopnje teh novih fakultet
IT dejansko lahko delas brez faksa in industrijski tecaji/izpiti ti prinesejo vec uporabnega znsnja kakor fakulteta
FYI, ce kera slucajno ni vedla. Zelo pomembno je, da ti je IT najmanj hobi v casu faksa. Se boljs ce delas in uspesno usklajujes delo/studij/zure. Ker ce prides na siht sam z IT faxom in brez srednje tehnicne sole (npr. s splosno gimnazijo), delodajalec nima kej poceti s tabo
Ponavljam

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)