Lasje:čop
Makeup: /
Nakit: /
Počutje: dobro, nimam več slabosti kar sem prenehala in zmanjšala jemanje progesterona. Prijetno utrujene mišice od telovadbe, čutim malo zgornji del hrbta, spodnji del trebušnih, zgornji del nog.
Pijem: kavo z mlekom
Jem: mam trenutno malco iz malček mešanice oreškov z brusnicami, 2 merci čokolatina in malo nekih kislih gumjastih haribo bombonov. Za zajtrk sm pa sok iz polovice grenivke, 2 jajci na oko domačih kokoši, popečena žemlja s semeni.
Poslušam: /
Želim si: čokolade
, ma musclfiber mi žre kalorije, čutim, se spomnem ko smo meli v čajni kuhinji v prejšnji službi tiste ta velike 300g iz Hoferja in sem si včasih vzela po vrstico ali dve med delom. Da najdeva daljinec za eno rampo oz, da jo ima on kje doma ker v avtu je jaz ne najdem.
Misel dneva: da sem blazno vesela, da imam njegov avto in mi ne bo treba se eno uro in pol furat s trolami do terapevtke, tako bom tam v cca. 15 min z avtom.... nakar ravno dobim sms, da je terapevtka dobila kovid, v bistvu sem danes samo zarad terapevtke za en dan prišla kupaj z njim v Lj iz najinega stanovanja iz drugega konca Slo.

', ko sam dela ultrazvok. Ga je sicer videl tudi na videu in slikah, ko mi je zdravnik dal usb ključek na nuhalni s slikami in videii.
, salame> sladkarije
, da ne bo preveč grozno, ko začnem