Obleka: kratke, nad koleni roza pajkice in svetlo zelen šprtni top zgoraj (sem sama doma, ni cimer, pa sem lahko malo bolj naga, ker mi je vroče)
Lasje: v čopu, bi jih mogla oprat enkrat kmalu, na videz so popolnoma suhi, ne mastni, ma glede na datum, kdaj sem na zadnje jih prala bi mogla..
Nakit: /
Make-up: nič in tudi za v službo zadnji čas ne nosim nič
Počutje: ful dobro, tako, normalano, neutrujeno, dober after filing po krajši telovadbi
Pijem: sem si naredila instant kapučin od barkafeja, ker sem ravno imela nek vzorček iz enega dogodka, to je moja 2. kava danes, 1. je bila zjutraj ob 5:15
jem: eno marelico sem zdaj in Kinder bueno white
Poslušam: tišina, tiktakanje ure
Želim si: potovat, kam na kakšno novo destinacijo, mogoče kak Vietnam, da se mi avto ne bi več kvaril, več seksa - vse kar sem prejšnjič napisala, ponavljam tudi zdaj

+ nov računalnik, če sem pa malo delusional pa tud kak novejši, večji avto. In da bi čim manj stalo to popravilo klime, kamor ga morem peljat, avto, naslendji teden.

+ nove, večje, kakovostnejše posode za kuhat, ker so mi vse ponve, posode premajhne v skupnem stanovanju, pa nov kak boljši likalnik, imam nega, ki mi ga je mama dala ,starejšega njenega..(mislim, da je imela celo 3 doma).. in da bi on malo pospravil tisto dodatno sobo, ker je ful naredil neko skladišče ven iz nje..
Rada imam: mamo, sladko, kosila v službi, hrano na splošno, (dobro) kavo, telovadbo, ko nisem utrujena po službi, ko se počutim produktivno v službi, tisto punco, ki je zadolžena za uvajanje..., da se dobro telesno počutim
Ne maram: vse stroške in popravila za avto, dva večja sem imela do zdaj, da sem kupila avto, i se toliko kvari, da je moj račun bančni veliiiiko bolj prazen kot lansko poletje

, da se on upira telovadbi, ko se počutim ali me skrbi, da kdo kaj o meni govori slabega...
Čakam: da nadaljujem z opravki oz obveznostmi, mislim, da morem malo poštudirat še ostale obrazce in dodatke, ki/ če jih lahko dobim, poleg porodniške
Misel dneva: da še malo, pa bom fraj... da skos komaj čakam naslednji obrok.. da ne vem sploh koliko imava skupaj dohodkov, za si te stvari izračunat, on je tudi začel delat en določen mesec lani ni celo leto..