- da kar se držav tiče, pa čene moj pravi, da mu je življenje v Sloveniji bolj kakovostno kot Nemčiji ali Švedski, kjer je tudi živel. Berlin je pa kao otok zase, ne Nemčija, skupaj s Parizom in Londonom.
- isto sem poslušala radio, k osem se peljla iz primorske v Ljubljano na nuhalno , pa e nekje ostala v gneči, globalno vas in je ena ženska, ki živi v Belgiji govorla, da se ji zdi življenje v Slo bolj kakovostno, ampak je isto bila šokirana, da so cen v trgovinah, hrana isto drage v Slo kot Belgiji, pri veliko nižji min. in povprečni plači v Slo... Jah, če poseduješ kaKšno nepremičnino podedovano od koga v Slo ali živiš zastonj, od tega prideš ceneje skozi, samo nimamo vsi tega....
- Sva v tem svojem novem mestu tud eno tajsko odkrila in šla včeraj tja jest, edino odpiralni čas ful smotan, čez vikend sploh ni odpto, cene nekje polovične od Dabude, samo ful manj izbire različnih jedi, ampak, kar vzameš, pride dobro, sem sama vzela včeraj pečen riž z govedino.
- Mi je že tako doživetje, če grem ven jest tajsko, da jem s paličicami, namesto pribora, ker doma nimam teh paličic oz. ne delam v bistvu nikoli kakšne tajske..
- me čaka kar dost čiščenja stanovanja danes