- sem imela včeraj nek naval čustev in dala ven iz sebe, pa še zadnja 2 dni sem manj jedla, 1x po 16 ur nisem in se tudi od tega mislim da psihično in telesno dobro počutim, tudi post, ali tisti prekinitveni post, mislim, da nekako transformacijsko vpliva tudi na psiho, ne samo na telo... ter danes sem po moje 1. po več mesecih sama v stanovanju v Lj za vikend in se počutim odlično, ful tako sproščeno, zen, telovadla sm standardno zjutraj (s tem da polovico vaj na videjih, k iso na hrbtu spuščam), spucala del zamrzovalnika in napisala za cel kaj vse je noter, povod je bil, da mi je ena brezalkoholna piva dobesedno eksplodirala danes zjutraj, da so se kar vrata zamrzovalnika odprla in je bilo treba očistit... ter nekaj malega sem tudi kopalnico čistila in dala pomivalca prat... bi bilo treba pa še kar veliko generlanega čisščenja in v moji sobi in omarre in kopalnice, pralnega stroja...(v stanovanju s cimrami to)
- sem opustila spremstvo na tistem 'svečanem' dogodku z njim, imam raje par ur doma v miru v nedeljo, pa še bi morala biti nekje 2 uri sama in njega čakati med sejo.
- sem včeraj peljala študente na prevozih, take, ki se med seboj poznajo in so se dosti pogovarjali vmes in sem dobila prav nostalgijo na študentska leta in bivšega posledično in posledično še danes ponoči sanjala o bivšem
- me mučijo misli, če sem prav naredila, da sem prekinila z njim že ves čas. In imela sva zelo veliko tako čustveno povezanost... dejansko bila sva kolega, samo prijatelja, preden sva kaj več imela dlje časa, kot sem z mojim zdajšnjim zanosila od začetka poznanstva. Po drugi strani je tudi res, da mogoče ne moreš čisto primerjati odnosa, ker en študent ima skoraj ves čas na svetu, ni odgovornosti, moj bivši sploh je bil tak na free, neambiciozen bolj in je dejansko cel nek tak fokus energijo lahko dal name in me znal zelo dobro, prebrat, začutit...medtem ko ta zdaj je pa na polno zaposlen s službo, tudi obslužbene dejavnosti še ima, katerih se udeležuje in nima toliko časa in energije, da bi se tako name osredotočil in samo nekim čustvom in občutkom prepustil, kot tisti v študentskih letih... in je drugače, drugačen odnos, mogoče pa samo bo drugače, ko se bova še več časa poznala...
- mi še vedno ni čisto jasno glede bivšega in mojih občutkov, a jaz sem resno čutila, da se z njim dolgoročno ne vidim, ali mi je bilo samo dolgčas po nekaj letih in sem hotela koga drugega spoznati, preveriti, če se s kom drugim bolj ujamem, (zdaj se mi zdi, da bi tudi čisto lahko bila tudi z njim dolgoročno, samo da on ima ene dobre lastnosti, drugi pa druge)po eni strani me je malo motilo, da ni bil toliko ambiciozen in malo tak prazen, hladen do življenja.. samo sem tudi takrat imela druge prioritete, drugače videla življenje kot zdaj.. moj fax, služba hobi/šport/ples je bil pred njim in zvezo.. zdaj je pa odnos na prvem mestu in te službe tako gledam, da denar rabiš, ampak, če misliš, da je to glavna stvar v življenju moreš bit res močno zaslepljen (razen kakšnih redkih izjem, ki so res izredno nadarjeni za svoje področje).. ker se je pač zveza pojavila sama od sebe, on je bil tam zraven moj sošolec in je vse bilo brez nekega truda ali dodatne energije vložene.. Mi ugl še zdaj ni čisto jasno, kaj je bilo vse tisto. Ima pa on mogoče res neko posebno energijo, se spomnim, da je enkrat izjavil, da se z njim vse punce zelo hitro počutijo sproščene, domače in vsaka ima občutek, da je ona edina, ki ima tak občutek z njim..., in zna bit res, jaz sem tudi imela tak občutek...
- me moj zdaj vidi bolj samo 1x na teden in se mu zdi, da imam vsakič večji trebuh, ko me vidi
- sem prav presenečena, moj trebuh je včeraj več ur bil bolj brez gibanja, in potem, ko sem si ga rahlo močneje začela masirat, da bi njemu pokazala, kako močno se lahko premika vizualno (to se dogaja približno samo zadnji teden), se je trebuh res odzval in se začel močneje vizualno premikati, na moj ukaz v bistvu..
- je moj bolj tako ,naj sama se poznaimam, kaj vzeti in izberem, kar se tiče lupinice, posteljice, previjalne in teh stvari, ker on kao nima časa.. pa še trak za majhne nošenje imam pod obveznimi večjimi stvarmi
- glede črpalke pa ne vem al jo kupiti v naprej ali potem
- sem prišla samo zrd njega včeraj v Lj, čeprav zdaj na koncu ne grem z njim na tist dogodek in sem zavrnila en izlet z dvema kolegicama do Itl morja, ena od njiju bi bila tista, ki mi je malo zamerila, da ji nisme povedala za nosečnost in je še nisme videla v živo od tistega dogodka in celo nosečnost...
- pogrešam cigarete in alkohol, sploh čiki med tem poletnim vremenom, soncu najbolj pašejo od vseh letnih časov, delov leta meni
- tudi seks meni ni lih tapravi med nosečnostjo, zdaj zadnji čas pa še, da se ti premika v trebuhu ravno preden bi začel..

Pa mogoče bi celo 1. v lajfu mi prav prišel kak lubrikant.
- damn, kako so neki pripomočki za oblikovanje las dragi, pogledla včeraj, da ena yterka, ki jo rada gledam, uporablja nek Dyson kodralnik za skoraj 700 eur

, čeprav rezultat res zgleda top, pa še js imam ful problem, kako si lase lepo uredit, ker naravno izgledajo bolj čudni/ neurejeni kot pri ostalih ženskah...