Ha, evo, mene so na yt "prepričale" v gua sha, povsod sem to videvala nekaj časa. Stvarca je verjetno fajn, če si konsistenten. *Pretty sure, da sem ga nazadnje videla med pripomočki v peskovniku,
_patchouli_ napisal/-a:Bi kupila nekaj, za kar vidis nek simpaticen spot na ig ali fb ali tiktoku, ceprav ne poznas podjetja? Kaj recimo bi te prepricalo, da kupis preko spleta od se nepreizkusenega prodajalca?
Bi, zakaj pa ne - če bi takrat rabila.
Prepriča me izviren način oglaševanja (ponavadi po nečem izstopa od konkurence), sestavine ali ponudba, razmerje med ceno, količino in kvaliteto, etika, konec koncev tudi estetika vsega skupaj. Preverim podjetje in mnenja obstoječih uporabnikov oz. kupcev.
Rada kdaj pa kdaj kupim, sprobam kaj od podjetij, ki so v začetni fazi. Večkrat videla kako je začenjat.
*Nazadnje mi je sestra dala eno novo šminko, razvito in narejeno v slo, Indy Beauty, v rdečem odtenku, ki ga ona kot blondina ne uporablja. Sprobala, fajna

- Cetaphil in CeraVe (občutljivokožka), The Ordinary, Niod, Vichy, Balea...
Ponavljam, če še kdo hoče odg.
Na čim cvreš, pečeš (maščobe živalskega ali rastlinskega izvora)? Imaš air fryer?