Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

Kam pelje današnji svet, vse vrednote zaupanja in zvestobe izgubljajo pomen.
Moje mnenje, da je varanje vsaka psihična in fizična izneverba glede spolnosti partnerju. Pa naj bo isti spol, ali žival ali karkoli drugega, samo on ne.
bejby
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a bejby »

Za mene je varanje.Bi čist isto sprejela če bi me prevaral z žensko.Ne vem pa kak bi odreagirala pa tud nočem vedet :)
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

tako kot ste že napisale...ni važno s kom, kje, kdaj...
varanje je varanje...oz. spolni odnos, poljub in včasih (najhujše) že samo čustvo je varanje.... :!:
Waiting in the queue oh whoopee doo
samjaz
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a samjaz »

Men se tud zdi varanje varanje.

No če sem čist iskrena, bi me valda ja bolj motlo, da bi me s tipom prevaral kot z žensko :?

Sem pa mojega o tem vprašala in je rekel, da bi mi oprostil, če bi ga npr. prevarala s kakšno žensko, ker se mu to ne zdi tako hudo, kot da bi ga prevarala z moškim. Čeprav je to po eni strani neumno, ker pa mi pri moškem ne bi oprostil niti poljuba. Verjetno je to res povezano s tem, da misel na dve ženski skupaj tipe rajca.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Sem se malo zamislila nad vprašanjem......

In ugotovila, da če bi mi tip reku, da me je varal s tipom, bi bla manj jezna kot če bi me varal z dekletom.
OK, kako bi v resnici odreagirala ne vem, samo punce, dajte se v situacijo ko vam tip pove da vas je prevaral.....

Če bi me s punco bi itak popenla ker pač če kaj rabi naj se obrne name, sicer adijo. No, pa mogoče bi bla še malo ljubosumna na ta drugo deklino, ker bi me blo strah, da naju je primerjal, da mu je bla ta druga boljša, pa take ženske fore.

Če bi zvedla da me je varal s tipom bi bla prizadeta (varanje kot varanje) ampak ne tako zelo kot v prvem primeru, ker tu je pač dečko dobil nekaj kar mu ne morem jaz dati. Lahko se približam njegovim fantazijam, ampak to je tudi to. Tu je šlo za potešitev potreb, tam pa za iskanje nečesa kar ti tvoja partnerka ne more nuditi, čeprav ima vse rekvizite za to.

Ne trdim, da je varanje z istim spolom opravičljivo, pravim samo da pa le obstajajo razlike med obravnavo enega in drugega varanja.

LP, trapa :D
Uporabniški avatar
Amadeus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Amadeus »

Pomoje to zrd tega ker če te partner prevara z istim splom se pomojem počutiš manj ogroženega, oz. ne razmišljaš tok o temu kakšne primerjeve je delal kot pa če te recimo tip prevara z žensko, pa potem pomojem dobš še občitek manjvrednosti in je kriza to :? Jest tud nebi meu kej dost proti če bi me moja prevarala z žensko, ker se mi to zdi clo erotično, če bi me pa z tipom je pa to čist druga pesem :wink:
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Ja pa kaj še, pol pa ti še pove da mu je bilo z istospolnim partnerjem bolj všeč.

Mene bi pobralo, ker bi si očitala da sem iz njega naredila gaya. Očitno sem tok slaba. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
Amadeus
Sramežljivka
Sramežljivka

He he mislm d ženske na to mal drugač gledate kot pa tipi :) Mene nebi nič motilo če bi bla z žensko iz radovednosti, pač ne vem zakaj bi jo glede tega omejeval. Z tipom pa pač ne more bit iz radovednosti glede na to d se je u lajfu že dala zu parimi dol :) Če bi me pa pustila zarad ženske pa tud prov. Rajš vidm d me zarad tega pusti kokr d ji je ceu lajf žal ker denimo ni bla z žensko pa si je želela bit pa d se skoz sprašuje kako bi blo. Take stvari je treba probat drugač človeka vseskozi po malem žrejo, kar gotovo ni dobro za zveto :wink:
Kunigunda
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: SG
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Kunigunda »

hm...js sm neodločena glede tega vprašanja...ne vem no...se mi zdi da če bi mev moj kaj z moškim, bi mi blo v prvi vrsti smešno...no če bi šlo za sex,pol je varanje varanje...če pa gre sam za poljub za foro al pa iz radovednosti,pa js tega nebi štela za varanje...kot sem že rekla bi se mi zdelo celo smešno...
seveda je pa odvisno od tega zakaj do tega pride...če je fora je itak fora...ker če bi se šov pa poljubljat z drugo punco...to bi blo pa grozno!!!
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
Uporabniški avatar
Leksia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Leksia »

poljubljanje ali seks z drugim ne glede na spol je definitivno varanje, vsaj zame
Uporabniški avatar
Amadeus
Sramežljivka
Sramežljivka

Sej sm reku d ženske mal drugače gledate na to :D Vsaj velik večina :wink:
Pač ljudje smo različni, zato je pa fajn d se v vezi točno ve kaj kdo sme pa kdo ne sme pa kje je meja d ni pol zapletov pa problemov, če se pa partner preveč omejenga počut ma pa tko al pa tko vedno možnost da prekine zvezo in je problem rešen :schlaumeier:
samjaz
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a samjaz »

Ma bi me kap, da me s tipom prevara..halo...a je res tako hudo, da so se mu ženske zamerle :?
barbara01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a barbara01 »

Ja varanje je varanje. Vseeno na kakšni stopnji
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Disturbia

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny Muffin »

pjotra napisal/-a:Meni bi se partner še bolj zagnusil, če bi me prevaral z istospolnim partnerjem. Da bi ga moj lubi enmu drugmu v rito namočil, pol bi pa hotel z mano. Fuj.

Agree :roll: Samo še večja šansa da ga "nogiram" :evil:
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

ammm.. sj je vseen s kom ja f*** varanje je varanje jebi ga s kerim spolom
skok čez plot je varanje ni važno s kom pa če je z živaljo :D
Odgovori