Epilator
zmajcica7 napisal/-a:zanima me zakaj nobena ne uporablja depilacijskih krem? so namrec nebolece pa se gladke nogice mas potem. pa se ne smrdijo vec kot so vcasih!
zdej ma veet tut gele pa se men zdi fajn
povejte za mnenje pa kaksne izkusnje mate z uporabo krem
lep pozdravcek
K grem na morje, uporabim depilacijsko kremo za intrimno področje in odstranim vse dlake! Fora teh krem je v tem, da je pri njih čist enak učinek kot pri britju, sam urežeš se ne! Dlake pa začnejo že nasledn dan nazaj rast in nimaš čiat nč gladkih nogic!!!

Peek-a-boo!
-
- Sramežljivka
cosmy napisal/-a:Fak! To je zih bolel... mene boli, kadar si s trakovi z voskam sam mal obliko popravm!!
uuuuuh

glede depilacijske kreme pa ... no way ... najbol strupena stvar za odstranjevanje kocin ...

SH!T HAPPENS........
M!SSUNDAZTOOD napisal/-a:glede depilacijske kreme pa ... no way ... najbol strupena stvar za odstranjevanje kocin ...![]()
... ista krema ti dlake stopi in če škoduje dlakam pol zihr tud koži ... zato pa je pol tko občutljiva ... to sm jst pred depilatorjem nonstop uporabljala (veet) ... pa tud naveličala sm se ... zato pa sm preklopila na epilator in brivnik ...
ja jaz sem tudi bila tak pred depilatorjem
-
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
Re: Nakup epilatorja
Barcica napisal/-a:Ojla!
Razmišlam o nakupu depilatorja, pa me sam zanima, kake izkušnje mate kaj z braunovimi (d)epilatorji, še posebi s tem ta novim SilkEpil SoftPerfection 3470 (EasyStart, BodySistem)? A je res tak fajn, k je reklama al je sam velik šit za velik dnarja?
jest mam to napravco,...
M!SSUNDAZTOOD napisal/-a:
uuuuuh... skor jokala sm zravn
... sam zdej že skor dva tedna ni nč
![]()
... sam upam da mi bo useen še kej zrastl, sam morjo bit tanjše k so ble (hope so) ... k korenine so kle res hude
![]()
glede depilacijske kreme pa ... no way ... najbol strupena stvar za odstranjevanje kocin ...![]()
... .tista krema ti dlake stopi in če škoduje dlakam pol zihr tud koži. ... zato pa je pol tko občutljiva. ... to sm jst pred depilatorjem nonstop uporabljala (veet). ... pa tud naveličala sm se ... zato pa sm preklopila na epilator in brivnik ...
ja pa kja ko si si z voskom ali pa z epilatorjem pobrila po bikini predelu, nisi dobila nič vnetja kože oz takih rdečih pikic? mene je tega strah.
I never wanted anything, other than to be ur everything...
cosmy napisal/-a:Jest, če se z voskam, mam dan ali dva mal rdeč, pol se pa umiri! Zato ponavad to zvečer delam, nasledn dan mam ene bol raztegnene bombažne gatke gor, pa ni nobenih pikic pa nič dan kasneje, le še gladka koža!
men olivno olje pomaga, da ni rdečice in pikic.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Jaz sem se lani odločala med nakupom depilatorja in brivnika... pa sem na koncu kupila brivnik (philips Moi), pa sm kr zadovoljna
Zakaj brivnik? Ker se že tak dal tak brijem samo 1x na 14dni, ker imam redke, tanke dlake. Vem, da bi bil depilator boljši saj bi se brila samo ene 2x na leto
ampak problem je nastal poleti, ker bi mogla čakat da zrastejo malo daljše jaz pa obužujem krila. tak da sem se odločila za brivnik 

Zakaj brivnik? Ker se že tak dal tak brijem samo 1x na 14dni, ker imam redke, tanke dlake. Vem, da bi bil depilator boljši saj bi se brila samo ene 2x na leto

Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre