Sicer gremo tudi mi septembra na poroko (moj sosed se bo končno poročil
), ampak je povabljena cela družina in smo se odločili, da jima bomo dali denar.
), ampak je povabljena cela družina in smo se odločili, da jima bomo dali denar.

tjaska napisal/-a:ne vem če bi lih vpletala v poroko ljud, ki se jih to ne tiče.

tjaska napisal/-a:js se sicer ne nameravam poročit v bližnji prihodnosti (mogoče čez 15, 20 let)... če bi mela poroko, bi bla samo midva in to v monaku (ali kakšni podobni državi). ker večinoma jem presno hrano, ne bi zapravljala časa za nažiranje, najela bi si super apartma v kakšnem res lepem hotelu in bla tam med sadjem in svečkami kakšnen teden in uživala... that's it
ne vem če bi lih vpletala v poroko ljud, ki se jih to ne tiče.
stroški bodo veliki, ampak denarja bo tud velik....
mi sploh ni do nekih porok z pra-pra babicami, daljnimi strici pa tetam, pa bratranci in sestrične po nevem kakšnem kolenu itd.

S tem, da not padeš, sem mislila, da hočeš, da je ta dan popoln in seveda hočeš vse najboljše. In seveda, da je s pripravami cela norišnica, še posebej, ker se nekateri ne držijo dogovorov itd. Jst sem skor živčnega fasala...
Ampak če zdej pogledam nazaj, mi ni žal niti ene stvari, ker na koncu je to itak tvoj dan (ne glede na to, ali imaš povabljenih 10 al pa 100 ljudi) in razen svojega dragega ne opaziš skoraj nič. Jst sem šele po poroki, ko sem gledala filme in slike, videla kako je dejansko vse potekalo, ker pol stvari sploh nisem registrirala...