tadejci napisal/-a:kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih?
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost?
Jaz sem jo pri 16. Hm...Ni mi žal, samo lahko bi blo mogoče malo bolj romantično. Trenutno sem s tistim partnerjem, čeprav vmes kar nekaj let sploh nisva mela stikov. Tako da sem jih mela še par vmes... Sam ne prav velik.
js sn zgubla nedolšnost sredi 16. leta. Pa mi ni žal, ker sem ugotovila, da ni blo nč posebnega... PAč vse je enkrat prvič ,kot prvi cigaret, prvi poljub,... Je blo pa prvič z drugim tipom vlko lepše..
js sn zgubla nedolšnost sredi 16. leta. Pa mi ni žal, ker sem ugotovila, da ni blo nč posebnega... PAč vse je enkrat prvič ,kot prvi cigaret, prvi poljub,... Je blo pa prvič z drugim tipom vlko lepše..
tud jst pri šestnajstih z takratnim tipom...blo je grozn, čudn, nesproščeno, bla zasačena...skratka slaba izkušnja, sicer nepozabna ampak jo zdj štejem le še kot izkušnjo
nedolžnost sem izgubila pri 16ih, bilo je nepozabno saj je tudi fant takrat izgubil nedolžnost. no zdej že dolgo nisem več z njim a izkušnje vseeno nebi zamenjala, mi ni žal.
jst sm zgubila nedolžnost pr 16ih. ne morm rečt d mi je žou, k sm bla itak že čist neučakana in sm hotla čim prej probat... s tem tipom nisva več skup, sm zdej z zdejšnim pa tut še nism...pa bo treba oz. bi jst tu zlo rada, sm me je kr mal strah, nov fant, novo spolno življenje...ah, bom kar čist odkrito povedala. problem je v tem da mi z bivšim fantom ni nikol pršlo in sm že čist izgubila upanje, zdej pa tut ne vem kaj nej prčakujem...
tadejci napisal/-a:kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih? pri 16 ihž ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale? ne bi spremenila ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost?
mhm ... še vedno pa upam da za vedno
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Malo po 21-tem rojstnem dnevu... in tut mal mi ni žal, da nisem prej, ker sem pač hotla da je moj prvič z nekom k me bo mel res rad pravtako jest njega, da bom lahko sproščena itd. ne pa z nekom k bi me posexal pa šel... No blo je čarabno za prvič... poj pa sam na bolš pa ja - še zmer sva skupi...
zgubila sm jo pri 18, to je blo 2 dni po rojstnem dnevu. blo mi je full fajn, žal mi ne bo nikol. prej sva bla skor 2 mesca skupi in me je v tem času že skor na vse navadu, tko da pol ni blo problemov skupi sva pa še zdj skor 8 mescov bo
če hočeš videti, moraš gledati s srcem. bistvo je očem nevidno.
Nedolžnost sem izgubila pri 16-ih. On nedolžn ,jaz nedolžna, tak da ni blo nič posebnega. Saj v bistvu mi ni žal, ampak če pogledam nazaj si mislim, da bi lahko počakala in izgubila nedolžnost z nekom, ki bi mi pomenil več kot ta. Od takrat naprej se nisma dobila nikoli več.