sm se barvala pr frizerki-barvala me je po vseh laseh z prelivom(k je baje ful bolš za lase) sam mal mn drži...drgač je men kr dovg....z vsakim pranjem je šlo mal dol...
enkrat sm se s kano sam se mi ni skor nč prjel....ampak mi je dal sam mal sijaja tko d je mal bl na rdečkast vlekl....
nazadne k sm se barvala sm se udlučila da kr na svojo naravno pa pol nč več k bom raj pučakala na sive pa se pol tkrt barvala aja,drgač pa frendice barvam
Se barvam samo pri frizerki, na barvo ki je zlo podobna moji naravni, ampak rajš vidim, da mam lase pobarvane, ker mal poživijo in zgleda manj pusto. Itak pa se počutim, ko da mam naravne; narastek ni preveč viden, lasje pa niso nč kej suhi, nacufkani, izprani.
Js sm se pobarvala pri frizerki za tako caffee barvo, ki je v bistvu mal svetlejša od moje naravne barve, pa ma na sončku rdečkaste pigmente. Aj Lajk It!
jaz se hodim k frizerju, na spomladi si dam blond pramena, poleti si hodim narastek barvat, po koncu poletja si prebarvam lase na svojo naravno in do naslednje pomladi imam lase na počitku. Nikoli si pa še nisem prebarvala celo glavno na blond, in si tud ne bom. Mi ni všeč. Zdejle pa fino zgleda, ker se mi lepo prelivajo barve od rjave do zlate.
Prej mi je frizerka vedno delala blond pramene, zdaj pa se že lep čas poskušam znebiti te svetle barve, ker sem se je naveličala. Nekajkrat me je mama že pobarvala s Poly Country Colors - vedno drug rjav odtenek, ki se sčasoma izpere, ampak ne povsem, in sem kar zadovoljna. Vmes imam kak pramen svetlejših las (zaradi peroksida, ki se ga še nisem rešila), pa zdaj poleti se mi lasje itak še malo posvetlijo od sonca. Ampak vsaj blond nisem več.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
čmokica napisal/-a:jst se barvam pr frizerju k če bi se doma bogve kšna bi zgledala drgač mam pa tako rjavo-čokoladno barvo bi pa ful poskusla z črno enkat
dobro premisli glede črne barve. Črna barva zares paše redkokomu. Jaz se barvam na zelo zelo temnorjavo barvo, ki je praktično črna, vendar ni tista umetna "črna",ampak ful naraven odtenek te temne barve. Ljudje mi zmeraj pravijo, da imam lepo barvo las.
Čisto črna barva izgleda preveč umetno.
čmokica napisal/-a:jst se barvam pr frizerju k če bi se doma bogve kšna bi zgledala drgač mam pa tako rjavo-čokoladno barvo bi pa ful poskusla z črno enkat
dobro premisli glede črne barve. Črna barva zares paše redkokomu. Jaz se barvam na zelo zelo temnorjavo barvo, ki je praktično črna, vendar ni tista umetna "črna",ampak ful naraven odtenek te temne barve. Ljudje mi zmeraj pravijo, da imam lepo barvo las. Čisto črna barva izgleda preveč umetno.
ja sj mi je tut frizer svetoval,da bi mi ful sedel k sm temna ful sj nočm met tiste umetno črne taka rjava k bol na črno vleče
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe. ( Dior )
Barvam si jih ze lep cas, najprej sm bla rdeca, pol svetlo rjava, sedaj pa cirka pou leta blond..najraje mam l`orealove barve, tudi garnier mi je ql..sicer pa zadnje case barvanje las raje prepuscam frizerju
LaPerla, kiro barvo pa uporabljaš?
Jaz mam drgač fuuuuuuuuuuul dolge lase in čist ravne in nč scepljenih konic. Prej, u sredn šoli sm mela, tud peroksid, pa scufane lase in use živo, pol sm začela pa uporabljat šampone, kot so Loreal, Panten Prov in podobn in vedno balsam in mam sedaj, k je minil kr 10 let zelo lepe lase, k svila, usi hvaljo in gledajo.
Pa si redno dajem tud prelive ali barvo gor, vedno doma. naravno mam ful temne lase, tko da sedaj dajem večina črno črno gor. Prve dni mi je mal preveč črna, pol k pa parkrat operem, je pa kul, pa ni glih narastka.
Pa še to skrivnost vam povem. Za lase so zelo dobre koprive. Eni si spirajo laske z njimi, jaz tega ne počnem, pijem pa koprivou čaj, že leta, tko delam razne kure in to se vidi tudi na laseh, k so lepi, nč se ne lomjo, pa zelo hitr rastejo in se obnavljajo, tko da mam skoz tud dost takšnih majhnih, k so začel spet rast. Resnično prisegam na koprive...