Čevlji
miikena napisal/-a:http://img166.imageshack.us/img166/5428/najkice7nk.th.jpg Wtf? Ne obujem tega, pa če....
Sam to so čist novi model super Nike. Men tut niso všeč, sam sm lih opazila en članek v italijanski reviji elle, kako postajajo priljubljene, blablabla. Bo še trajal, da bo to začeu nosit folk pri nas.
Jp, sm vidla, da so Nike-ove, pa sm predvidevala, da so nove, sam so mi pa čist fuuuj! Si res ne predstavljam, da bi mela to na nogah!
(no sej, nam nč rekla, da ne bom slučajn nasledn let v tem okol hodila)..
Mam pa filing, da bi znal sošolc nasledn let kej tazga uvest. Will see!

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
miikena napisal/-a:Jp, sm vidla, da so Nike-ove, pa sm predvidevala, da so nove, sam so mi pa čist fuuuj! Si res ne predstavljam, da bi mela to na nogah!(no sej, nam nč rekla, da ne bom slučajn nasledn let v tem okol hodila)..
humz...zakaj meni to deluje kot, oni suheci na morju za v vodo, ko stare ome furajo

mogoce se bi bla pinki namesto te floresentno zeleni bi bol bli prepriclivi

drugace mi pa te flurescente barve na cevlih delujejo bol za kake partye.ne wem zakaj.

drugace pa so bli v eni drugi temi al tukaj floresentni spicaki pa so mi lepi. mam sama crne spicake pa enih par sivov notr takih florescentnih pa prav fajn pride ce sem cis v crno oblecena.
-
- Cosmopolitanka
Čist preveč hudi - sam un obesek spredi bi dala dol
- Fendi
Pa še teli škornji, spet Dior
Jst sm si pa kupla podobne tem, samo da niso Diorjeve
, da so svetlejše barve in da je peta in spredaj pašček svetlo zelene barve. Pa pašček je usnjen pa ena taka manjša zaponka kt na sliki je čez.

Pa še teli škornji, spet Dior
Jst sm si pa kupla podobne tem, samo da niso Diorjeve

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
jst pa ne morm nost pet sploh!!
če se spravm u pete, me tko noge bolijo, da skor umrem. pa še ful mi je glupo, kr treniram ples in sm tm skos u petah, pa mam od tm čist boga stopala in da bi še po treningih svoje tačke tlačla u štikle?? ne ne niti slučajno. sm pa utrgana na superge, k morjo bit fuuuuuuuul mehke, pa bele. mam saj deset parou belih superg doma. moja mat prau d sm zmešana, k keš zagonm za navadne bele superge, ampak men so toooooook lepe!!
mi je pa ful lepo, če se ženska urihta pa da ma hude štikle pa da zna u njih hodt, k najbl grozne so une k se lomjo u petah.
če se spravm u pete, me tko noge bolijo, da skor umrem. pa še ful mi je glupo, kr treniram ples in sm tm skos u petah, pa mam od tm čist boga stopala in da bi še po treningih svoje tačke tlačla u štikle?? ne ne niti slučajno. sm pa utrgana na superge, k morjo bit fuuuuuuuul mehke, pa bele. mam saj deset parou belih superg doma. moja mat prau d sm zmešana, k keš zagonm za navadne bele superge, ampak men so toooooook lepe!!
mi je pa ful lepo, če se ženska urihta pa da ma hude štikle pa da zna u njih hodt, k najbl grozne so une k se lomjo u petah.
bolje izgubiti trenutek v življenju, kot izgubiti življenje v trenutku!!
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
anabelle napisal/-a:jst pa ne morm nost pet sploh!!
zanimivo. Jaz sem pa skoraj ves čas v petkah, pa me noge bolijo če nosim ful nizke čevlje, oziroma čevlje brez pete

Sem pa nekje prebrala, da je zdravo, da ima čevelj vsaj malo petke, ker je to boljše za noge. Čisto brez pete naj bi bilo nezdravo za noge

enako kot je s peto, ki ima 11 cm. Take je najboljše obut le za salonat, ker res ni ok za hrbtenico in za noge, še posebej če se dalj časa stoji.
*Diamonds are forever*