Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

punce a je katera tukaj kaj hodila po trgovinah s čevlji(tomas sport, bordel...) po kranju? ker jaz morm iti v nabavo, pa nevem, če je že kej nove robe?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

miikena napisal/-a:http://img166.imageshack.us/img166/5428/najkice7nk.th.jpg Wtf? Ne obujem tega, pa če....

Sam to so čist novi model super Nike. Men tut niso všeč, sam sm lih opazila en članek v italijanski reviji elle, kako postajajo priljubljene, blablabla. Bo še trajal, da bo to začeu nosit folk pri nas.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Jp, sm vidla, da so Nike-ove, pa sm predvidevala, da so nove, sam so mi pa čist fuuuj! Si res ne predstavljam, da bi mela to na nogah! :) (no sej, nam nč rekla, da ne bom slučajn nasledn let v tem okol hodila)..
Mam pa filing, da bi znal sošolc nasledn let kej tazga uvest. Will see! :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

miikena napisal/-a:Jp, sm vidla, da so Nike-ove, pa sm predvidevala, da so nove, sam so mi pa čist fuuuj! Si res ne predstavljam, da bi mela to na nogah! :) (no sej, nam nč rekla, da ne bom slučajn nasledn let v tem okol hodila)..
Mam pa filing, da bi znal sošolc nasledn let kej tazga uvest. Will see! :)

humz...zakaj meni to deluje kot, oni suheci na morju za v vodo, ko stare ome furajo :) ne wem meni niso wsec ne...
mogoce se bi bla pinki namesto te floresentno zeleni bi bol bli prepriclivi :)
drugace mi pa te flurescente barve na cevlih delujejo bol za kake partye.ne wem zakaj. :)
drugace pa so bli v eni drugi temi al tukaj floresentni spicaki pa so mi lepi. mam sama crne spicake pa enih par sivov notr takih florescentnih pa prav fajn pride ce sem cis v crno oblecena.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Evo, jaz sem letos nabavla ene superge, ker so mi stare začele razpadat. Lani je blo preveč shoppinga, ne rabim vsak leto 5 parov novih čevljev, ker jih že zdaj pol skoraj nikol ne obujem. Včasih se je treba malo zadržat. :wink:
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Čist preveč hudi - sam un obesek spredi bi dala dol :D - Fendi
Pa še teli škornji, spet Dior
Jst sm si pa kupla podobne tem, samo da niso Diorjeve :wink: , da so svetlejše barve in da je peta in spredaj pašček svetlo zelene barve. Pa pašček je usnjen pa ena taka manjša zaponka kt na sliki je čez.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
anabelle
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a anabelle »

jst pa ne morm nost pet sploh!!
če se spravm u pete, me tko noge bolijo, da skor umrem. pa še ful mi je glupo, kr treniram ples in sm tm skos u petah, pa mam od tm čist boga stopala in da bi še po treningih svoje tačke tlačla u štikle?? ne ne niti slučajno. sm pa utrgana na superge, k morjo bit fuuuuuuuul mehke, pa bele. mam saj deset parou belih superg doma. moja mat prau d sm zmešana, k keš zagonm za navadne bele superge, ampak men so toooooook lepe!!
mi je pa ful lepo, če se ženska urihta pa da ma hude štikle pa da zna u njih hodt, k najbl grozne so une k se lomjo u petah.
bolje izgubiti trenutek v življenju, kot izgubiti življenje v trenutku!!
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Slika Huuuude! :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

LyLa napisal/-a:Kako imet vedno občutek kot da hodiš po mehki travi??
Tkole :D

LoL :D aaa, sam je pa fajn, skos mehko pod nogicami :D
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

miikena napisal/-a:Huuuude! :)

Totalno! :D
je kera mogoče vidla kšne semiš škornčke? če je mi plis povejte(čeprov jih najbrž zdej še ni velik) najrajš bi vidla da so brez pete :wink:
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Lyla LOL :D :lol: No sam občutk pa najbrž ni tok slb! :wink:
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a La*Perla »

anabelle napisal/-a:jst pa ne morm nost pet sploh!!
če se spravm u pete, me tko noge bolijo, da skor umrem. pa še ful mi je glupo, kr treniram ples in sm tm skos u petah, pa mam od tm čist boga stopala in da bi še po treningih svoje tačke tlačla u štikle?? ne ne niti slučajno. sm pa utrgana na superge, k morjo bit fuuuuuuuul mehke, pa bele. mam saj deset parou belih superg doma. moja mat prau d sm zmešana, k keš zagonm za navadne bele superge, ampak men so toooooook lepe!!
mi je pa ful lepo, če se ženska urihta pa da ma hude štikle pa da zna u njih hodt, k najbl grozne so une k se lomjo u petah.

zanimivo. Jaz sem pa skoraj ves čas v petkah, pa me noge bolijo če nosim ful nizke čevlje, oziroma čevlje brez pete :?:
Sem pa nekje prebrala, da je zdravo, da ima čevelj vsaj malo petke, ker je to boljše za noge. Čisto brez pete naj bi bilo nezdravo za noge :eek:
enako kot je s peto, ki ima 11 cm. Take je najboljše obut le za salonat, ker res ni ok za hrbtenico in za noge, še posebej če se dalj časa stoji.
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Kraj: Under your bed

Neprebrana objava Napisal/-a sQo`` »

amm trenutno mam Vanske.. sm iskala slikco, pa nism najdla :? pa k vem da je nekje :D aam.. kaj bomo kupl se mi pa tud svita ne.. sam je nujno treba nekej :x
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cosmy »

Peek-a-boo!
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

cosmy napisal/-a:sandalčki

škornji

sandalčki so mi hudi :)
škornčkov se pa ne vid ( saj jst jih ne )
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Zaklenjeno