Kaj bi spremenile na sebi?

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Jaz bi si zrihtala kožo. In magično naredila, da bi mi izginile dlake po celem telesu ali se mi pa vsaj ne bi več vraščale. :D Mogoče bi še trebuh nardila malo bolj mišičast. :wink: Ja, pa da ne bi nikol več mela nobenga mozoljčka. :D
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

miikena napisal/-a:Aja, edin to bi res, kar bi tut Laram - mal daljše laske, k že pol leta čakam, da mi zrastejo, pa so kr počasni. :) No sam, sej pol bi se itak verjetno postirgla, k bi mela dolge. Bo že.. :)

js se pogovarjam z njimi pa ful pomaga! sej si vidla kok so že dolgi :D
res... odkar jih mam ful rada pa jih skos neki občudujem pa se pogovarjam z njimi, ful hitr rastejo! :)
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Hehe, kul, bom probala! :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
misssixty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a misssixty »

jst bi pa samo spremenila strukturo las - da ne bi mela valovitih, ampak cist ravne :magic:
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a MySelf »

me too, me too !!!!!!!!!!!!

:P
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a -=beiba=- »

jz bi konkretno spremenila recimo sam to da bi bla mal večja, kšnih 5 cm... al pa 8, ajde :D k mam sam 150 cm... :?

drugače pa... ok, kaj še? nč, ... no, recimo .... hmmm no, ostalo tud če ni v redu se bom mogla kar sama potrudt da bo... zobje se bojo menda tud popravli... jap, mogoče hrbtenica, da ne bi imela problemov z njo. pa da bi bla stopala prbližn isto velka :D

tuki nekje....

pa da drugače ne bi bla mogoče tok čustvena kt sm..
garfild lady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a garfild lady »

par kilc bi odstranla na trebuščku, notranji strani stegen pa rokah, mal gostejše lase bi mela, k mam ful redke in tanke. aja, pa zmanjšala bi si nogo kr mam ful vlko cifro 41-42!!!!! :o
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Hm ... trebušček bi si polepšala, ker se je zejle mal nabral ( grr :evil: ) pa rit(ko) bi si zmanjšala. Ah sej preveč ne smemo jamrat, amapk je treba kej za to narest. :D
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
Petra5
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Petra5 »

Hm.. malo bi si ritko zmanjšala, pa kake kilce bi dala dol :D . Drugo pa je kar vredu :cool:
Qualis vita finish ita
Uporabniški avatar
-anonymus-
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a -anonymus- »

ja no... če bi blo možno kakšno kilco manj (mal več telovadbe),... pa mal daljše lase (itak zrastejo) pa gostejše, ker so redki pa tanki, pa malo ožji obrazek...

no večino se da popravt... ostalo je pa itk psihične narave in bo minil... se prav sm lahko taka kot hočem bit, ne? :D
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

em rit zmanšala pa rada bi mela dolgeee nogeee :D hehe...drgač pa sm se sprjaznala kašna sm :D ajaa pa na men so mi ušeč moji zobje ;)
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Uporabniški avatar
zmajcica7
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zmajcica7 »

jst bi sebi dodala enih 5 kilc, se razume na prava mesta (joskice pa mal se povsod) pa se bolj k kilce bi mela lepo , gladko kožo, k sm tistim k jo majo res fous :blume:
drgac pa sm bolj tega mnenja da mormo bit s tem kar nam je dano zadovoljni, sm do te mere da je zdravo (npr.da se ne zapustimo, ne gibamo, ne urejamo,...) :lupe:
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

Da ne bi imela nikoli več menstrucije, ker mi gre blazno na živce....
lejc
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a lejc »

Jst pa neb nč spremenila. Že res d si nism vedno všeč sam taka kot sm, sm. Tko sm čist srečna!
Sčasoma vzljubimo stvari, ki smo jih nekoč sovražili
in zasovražimo stvari, ki smo jih nekoč ljubili.
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Jst mam pa eno prjatlco, k ma ful taka lepa polna usta, pa ji rečem da ma lepa usta, ona pa men da so debela :roll: :( A res ne mormo bit zadovolnji :? :?:
Odgovori