Jst sem pa ravno dons brala, kako je prišel nekaj pesmic zapet neki punci v bolnico... Čeprav mi ni všeč, se mi zdi to fuuuul lepo in nesebično dejanje...
Pa saj vsi vemo, kak je s temi "nesebičnimi" dejanji...vse za lastno hvalo, promocijo in slavo...Ma,o.k....super od njega, da je šel zapet. Mogoč ji bo pa kej pomagal.
Heart napisal/-a:Pa saj vsi vemo, kak je s temi "nesebičnimi" dejanji...vse za lastno hvalo, promocijo in slavo...Ma,o.k....super od njega, da je šel zapet. Mogoč ji bo pa kej pomagal.
itaq,da maš prau samopromocija
joj ,če pa gledam Omarčka kake oboževalke ima take do 5 razreda
Heart napisal/-a:Pa saj vsi vemo, kak je s temi "nesebičnimi" dejanji...vse za lastno hvalo, promocijo in slavo...Ma,o.k....super od njega, da je šel zapet. Mogoč ji bo pa kej pomagal.
Mogoče je šlo res zraven tud za lastno promocijo, ampak punca je bla njegova oboževalka, po nesreči je bla v komi in njeni starši in prijatelji so ga prosili, če ji pride zapet kakšno pesem, ker niso izgubili upanja... In je prišel, povrh vsega pa se je punca zbudila iz kome... Pa kaj, če je šlo za lastno promocijo - če je vsaj malo pomagal, se mi zdi ful lepo od njega...
Kaj pa to, da ga nobena od nas ne pozna in je to naredil za to, ker je s tem nekomu pomagal in se pri tem dobro počutil, mislim, ok promocija v redu, ampak saj je tud on samo človek, ki morda premore tudi kakšno nesebično dejanje. Glavno pa je, da je punci pomagal.
Zato ker je taaaakooo nesebičen in noče, da bi bla punca prevč medijem izpostavljena, da je ne bi prevč oblegal in ji otežkočal življenje. On se res nima časa še s tem ukvarjat, če mora pa bolnim ljudem po bolnicah pet, nooooo, kok ne razumeš ?
Jst sm prebrala uno knigo,no,biografijo in me je čist šokirala. K ful nism vedla kak je k me nikol ni posebej zanimal.Letos sm se pa na koprski slikala z njim...tko prou nenačrtovano In je kr fajn dec...sam veeeeeeelik
jz sm slisala da tko ful zaničuje kk ženske k lih niso po njegovem okusu...... (kr tko iz avta, ko se pelje skoz mesto)
drgač pa nimam nč proti njemu, tko men deluje fletn, sam malo razvajen al pa neodrasel
to kar je pa za uno svojo obozevalko naredu je pa ful lepo, res ful lepo, ceprav je gotovo v ozadju tudi samopromocija... pa saj ni pomembno, ce ji je pomagal mu tud to oprostimo