ma jbg to je pa tisto slovensko da je hiša velika za vsaj tri generacije Vikend na morju ali v hribih?
 ma jbg to je pa tisto slovensko da je hiša velika za vsaj tri generacije 

mislim da mi je za pravi počitek najbolj pomembno to, da ni gužve in hrupa okoli, ne toliko sam kraj. 
.

Ne.

Petje mogoce, ker ga je lazje zakamuflirat kot zajebancijo v stilu karaok? Po drugi strani pa mi za razliko od plesa se nikoli ni nihce placal za javni pevski nastop, tako da mogoce ples, ker sem bivsa profesionalna plesalka?  

Jaz sem pa celo uro gledla neke bombončke na pultu, ma si jih nisem upala vzet.  

, imava pa pod posteljo še vedno nosečniško blazino, ki se od nakupa redno uporablja - podpora za branje, "ograjica" za tamalo ko je bila manjša, ko mojega zagrabi stara poškodba v hrbtu in ga rabi razbremenit itd.
 Ja, je bila tema tudi o tem, je prodajalec razlagal v tisti uri kako in kaj je moznost s podlogami, ker je tudi on imel majhne otroke. Sicer za zdaj je kupoval samo zase jogi, pol bi bilo ocitno se zame za kupit ali bom mela pa navadnega kot je zdaj ze eden v tistem stanovanju. Pa neko   prevleko cez oba jogija al kako se tistemu rece, ce nimas zakonskega jogija. Morava se posteljo sploh kupit, so do zdaj bili samo jogiji na tleh.

? Lelosi pajkice, Pranamat, eggo jajček za čiščenje obraza, CeraVe kozmetika, fit akademijo, peach booty, programe od Nuše Gnezda, Pikarije, ...?