- me še vedno firbec, če je malinca res (ponovno)noseča, kot je moja mama napovedala
- maaah te punce iz fb skupine, neki na polno kupujejo iz Shein, meni na videz so ok oblekce, ma jaz sem tako navajena, da ne smem nosit in kupovati oblek iz poliestra, tam je pa vse umetno/ poliester na tem Sheinu. Ne vem zdej, kje kupit ali naročit kakšno bolj kakovostno obleko... oz vsaj bombaž ali viskoza ali nekaj, kar ni poliester...
- ima po moje prijateljica 2 tedna po porodu manjši trebuh kot jaz zdaj. (Na sploh deluje vitka, suha.) ..Sploh zdaj včeraj sem se pri starših nažrla in danes.
- baje, da ji je bil porod manj hud, kot je predvidevala, da bo, so ji pa že na začetku v bolnici dal epiduralno in pol še eno drugo zdravilo, ker epiduralna ni prijela. Jaz mislim, da ne bi vzela epiduralne, razen, če bi se mi zdelo, da je tako hudo, da bom skoraj umrla. Nisem sploh navajena zdravil nobenih, ne dodatkov nobenih jemat, me 1x praša ena cimra, če imam neki proti bolečinam od menstruacije, ne vem niti kaj se točno jemlje za to, ker nikol nisem nč..
- sem se tudi jaz poleg nakupa avta skeširala cca. 800e... za zavarovanje(kljub temu da imam nek 50% popusta) je prišlo nekaj čez 500e skupaj z vključenim parkiriščem/ prvo škodo, 60 e za servis pred nakupom, pa še cca. 180eur za vinjeto, menjavo tablic, pa 3 mesece registracije, dokler ne bo datum za letno registracijo.. Je pa bil vsaj avto malo manj kot nekateri drugi ogledani modeli, ki so bili do cca. 3 jurje več, v cenovnem rangu, kjer sem gledala.. Sem nekaj v dobrem za popravila, če bo kaj večjega... oz upam, da ni kaj takega, da se niti popravit ne bo dalo...
- mava zdaj oba avte s šipami na strehi

- So bili beli špageti pri starših(sama vedno polnozrnate kupujem) z bolonjsko z veliko mletega mesa in parmezanom top. Bom bolj med tednom pazila, na hrano in kalorije. Tukaj žrem ful že od včeraj.
- sem v dilemi, kdaj se odjaviti iz stanovanja s cimrami in kdaj prenehati s terapijo. Je sicer stanovanje v Lj res kul in veliko in komot.