- Sva imela prav neko kregerancijo včeraj z njim
- ma nič se zdaj bolj nagibam ,da vzamem avto, moji mi non stop težijo naj ga kupim, že odkar je službeni šel, pa njihovega ne smem si sposojat, je vedno neko pritoževanje, sploh od mame, če si ga sposodim, ko sem pri njih... (In potem meni očitajo, da sem razvajena, medtem ko imam prijateljice, ali poznam ljudi, ki rabijo samo avte od staršev ali jim jih pa starši delno/ financirajo) zdaj je še on začel nekaj včeraj, da bi ga lahko vzela al kaj si premišljujem dokler nisva šla na ogled mi je pa skos govoril, da ga bolj ne rabim.
- Po pravici povedano mojim staršem z nasveti, kaj naj kupim in kaj ne, prav nič ne zaupam, ker ne znajo z denarjem nič, vse bi lizing, vse bi kredit... po moje imajo našparano precej manj od mene, oba dva skupaj. Ful sem očitno bolj škrta ali šparovna od staršev, tako da ne vem po kom sem, po njih očitno ne, pa še to sem verjetno precej manj od koga drugega.
- pri mojem je nekako nepredlidljivo ali bo kasneje čez pol leta delal samo v regiji, kjer je stanovanje ali se bo tudi v Lj vozil in ne moremo nekako planirat, ali bi bil en avto dovolj.
- sem pač mislila, da ker imajo vse moje prijateljice, ki so poročene v paru po en avto na par, (razen ene ki je več let živela pri starših, nič prispevala, kupla svoj avto in nato šla živet skupaj s svojim )da bi še midva tako, nisem vidla razloga zakaj bi se js toliko več preseravala..Ne vem, mogoče je pa tud naključje, da lih take poznam...
- nam indukcijska v 'novem' stanovanju ne prepozna kafetjere

Ta indukcijska je res sranje, bi si želela imet plinskoi navaden štedilnik kot v stanovanju s cimrami.
- sem mi sporočili včeraj rezultate za najin tatretji

genetski test (tega sva zastonj dobila), ki testira plodovo DNA in je vse v redu. Zdaj pa še čakam bolj te teste, ki mene testirajo, če sem prenašalka za kaj, pa zvedla bom če mam gene za te ženske rake..
- bi še veliko bolj kot nov telefon rabila nov prenosnik
- ugotavljam, da pa ni samo model telefona kriv, da je bil boljši službeni od mojga privatnega, ampak omrežje, omrežje pri operaterju od službe je tudi veliko boljše lovilo, če pa prenosnika povežeš na omrežje od telefona, se je pa sploh to poznalo, taglavna uporaba v bistvu.
- Kar se tiče stvari za dojenčka ali kasneje otroka, mi ni problem rabljenih stvari kupovat. No, kaksnih 80 eur je po moje več kolikor tudi moje povprečno obuvalo stane, nisem vedla, da so otroški čevlji toliko, saj najbrž niso vsi, sama sem definitvno vsaj do konca osnovne, sploh pa ko sem bila nek bolj malček, nosila veeliko cenejše stvari.
- Mi je tako sitno, da dela 24 urno izmeno oz bolj 27 urno, dokler ne pride nazaj, ravno po tistem, k osva se skregala in bi rabila malo več opore in bližine ker imam ogromno tesnobnosti
- mi zdaj res ni jasno, al si domišljam, da se neki premika al je možno da to res že čutim
- ups, upam, da naju ne posluša, ko se kregava, včeraj se mi je zdelo, kot da bi se cel dan premikal, ampak čisto možno pa tudi, da si vse to domišljam...