Teorije spola, naravno urejanje rojstev in podobno če mene vprašaš ne bi smele imeti prostora v šoli.
Ponavljam ali kako je potekala spolna vzgoja na vaši šoli

). Slednje ponavadi preskocim, ker mi med tednom ne pase  (vec) pit. Mi ni jasno, kako smo to kot studentje preziveli iz tedna v teden.  

jaz mam preveč oblek, mam relativno isto postavo že od gimnazije, na tiste ta "lepše" stvari lepo skrbim tako da določene kose mam že več let sploh kakšne oblekce ki sem jih mogoče 2x oblekla...
 prov obrok pa sushi pa zdele k je obdobje za regrat, regrat z mladim krompirjem pa zaseko/slanino...
 čist odvisen katero hrano grem kupovat, kupujem skor vse v drugi štacuni, npr za sir in testenine mam eno štacuno za meso in sadje drugo... tok da nimam ene same najljubše...je kr hektično ko grem po zaloge  

. No glede zimskih oblačil, bo zdaj itak že pomlad. Se pa bojim, da kar sem kupila prejšnjo jesen v velikosti 34 (oblekice, krilo), mi zdaj v tem stanju ni več prav, hvala bogu za tiste ki sem jih v 36 kupila ( - oblekice, hlače znanjo bit kakšne že v tej št skorajda problem)....