Drgač da se ceneje po mojem kakor je Sarissima pisala. Midva z ex- sva se fajtala, ker sem se jaz zapičil v to, da naju je kuhinja z aparati stala 3k. Pa je drgač lepa kuhinja

Tega mi še zdaj ni odpustila. Meni se je zdelo velik. (Sam dnar sem "štel" (no sej nism mel kaj za šteti, bal sem se stroškov), brez občutka za realnost

)
To ni nič za kuhinjo z aparati. Načeloma samo z aparati brez kuhinje na knap prideš čez za tak denar, če ne kupuješ vsega najcenejšega, pečica, hladilnik, kuhališče, mikrovalovna, pomivalec, napa potem še lijak in armatura...
Če bi se meni kdo pri kuhinji pritoževal..ni panike ampak, če on odloča kakšna bo potem tudi on večinoma kuha.
Mene je ikeja razočarala, njena edina prednost je, da je stvar na zalogi. Poceni pa ni, ko primerjaš z drugimi ponudniki. Vsaj tisto kar sva midva iskala, želela sem neko poceni varianto visoke omare za v otroško sobo in posteljo, za 3-4 leta nisem vidla smisla, da kupujeva nekaj dragega.
Gledala sva Smastad sestave, ni drago, so pa tiste tanke bele omare, lahko menjaš fronte in vse ampak že tam je vse razmigano, po robovih črno. Res mi je všeč belo pohištvo, kjer je na robovih zalepljen nek navaden trak in parkrat pobrišeš prah in je vse črno za robom.
Potem greva gledati v kao drago trgovino kjer je bila cena skoraj enaka oz.nekaj celo cenejše kot bi bilo v ikeji, kvaliteta kot noč in dan. Lepo narejeno in precej težki kosi. Lahko sem izbrala barvo osnovnih omaric, ki so v barvi lesa in ne bele, izbrala fronte,..kot v ikeji lahko izbiraš kaj boš imel v omari..bodo omarice ali predali..čakali par tednov. Menda se je preprosto sestavilo skupaj. Če se ne motim je iz serije Magnet od alplesa. Praktično enak denar kot ikeja.
Najprej sem želela nekaj kar tako za par let, da pustim, ko se odselimo, no, to zdaj bomo selili, ker lahko potem samo še dodajam stvari iz iste serije in bo nastala lepa sobica. Itak bo vse brezhibno, ker mladič še vedno ne spi in postelja služi samo nečakoma, ko prideta na počitnice.
Za kakšne dodatke mi je pa fajn, ker imajo veliko ponudbe in določene stvari so res uporabne.