a je kdo probu od armani prfum k lih?

hayley napisal/-a:Ja, seveda...
Jaz po mojem niti ne poznam toliko ljudi, da bi jih 100 povabila.
Se pa tudi sliši zelo drago, organizirati hrano in vse za 100 ljudi.
BDW, lahko kdo deli tudi koliko denarja je za poroko porabil.?
Sarissima napisal/-a:haha, ne midva sva si naredila konkreten minus na račun poroke. lahko ti takoj povem, da 100eur/osebo nihče ne prinese razen najbližje žlahte (recimo brata je šampanjec stal precej več kot 100eur
). bolj realno je cca 100eur/par oz 50/osebo kar ti ravno za silo pokrije stroške za to kar pojejo čez dan. (kar se mi zdi prav, niso gosti krivi da maš ti sposojeno obleko za jurja in pol
)
Recimo večina kolegov je bila takrat še študentov ali so se ravno zaposlili tako da so prinesli še precej manj oz kako simbolično malenkost. Popolnoma razumljivo. sem pa ful hvaležna ker se je marsikdo kot darilo ponudil z uslugo (ena mi je naredila frizuro za darilo, ena je pomagala oz kar sama zrihtala postavljanje dekoracije, drugi so nam uredili lokacijo za obred, eni kolegi so nam peli itd.). ogromno enih DIY stvari ki so ble ful osebne in so nam več pomenile kot to da bi dobila kup keša.
Sarissima napisal/-a:mah, jaz pa mislim da strošek ni nikoli razlog za ne-poroko. poročiš se lahko za 0 eur - civilni obred je zastonj (in to na krasnih lokacijah po celi Sloveniji), prstani niso obvezni, enako ne priče. tako da če kao "nočeš cirkusa" se lahko poročiš popolnoma sam, brez posebne obleke, prstanov česarkoli.
danes se registriraš, v sredo si lahko poročen
mmm napisal/-a:Glavno, iskreno povedano. Ne vem če si želim na svojo poroko (po)vabit folk, ki mi bo prinesel 50 EUR po glavi. Seveda, če nima, razumem, sam drgač so mnogokrat škrt tisti, ki imajo. Dobro, eno so sorodniki, tam moraš razmislit... morda jih povabiš, ker jih že dolgo nisem... prijateljev pa, ki bi mi na poroko prnesli manj kakor od nje odnsesejo, pa ne rabim (razen če so študentje ali brez šihta) - morda preveč skozi ekonomijo gledam na to stvar, pa vendarle