- hm, no ja mogoče, ampak po nekih statistikah je menda boljše za zakon Oz je statistično manj ločitev, kjer par ne živi skupaj pred poroko. Pa v starejših časih in se vedno ponekod po svetu je tudi praksa, da se pred poroko ne živi skupaj.
No če ne drugega, ne bi pa želela daljši čas živet skupaj če ne bi bil plan, imeti tudi druge stvari skupaj.
-Slovenc, sem malo preletela kaj si na začetku napisal in sem enkrat že odgovarjala na to, da se ne gre samo za to, kaj bi posameznik rad, ampak tudi za to kaj je biolosko mogoče in sicer je nevarnost, da se potomcev ne more imeti, če se predolgo čaka. Tudi tisti, ki že imajo otroke, recimo moj ta novejši sodelavec, ki je sredi 30ih, je rekel Da pozna kar veliko parov, ki imajo probleme z zanositvijo Oz. Da je to precej pogosto, očitno kakšni kolegi njegove generacije, ter moj tudi pravi, da v bolnici od žensk, ki rodijo, jih je približno ena tretjina zanosila z IVFjem, posebi od teh starejših od 30...
- če bi kot mama ugotovila, da mi družinsko življenje ne ustreza bi potem pač ostala pri enem in jih ne imela več. Mislim, upam, da sploh jih bova imela možnost imet s sedanjim no. Mi to ni samoumevno, glede na to kaj vse slišiš.
-bivšega pogrešam ker sva se veliko let družila in sva si bila zelo blizu, zdaj pa nisva v nikakršnih stikih,( niti na vprašanje mi ne odpiše če je v redu, zdrav..) si pa v tistem času z njim nisem želela otrok Oz nisem nikoli imela vizije jih imeti z njim v tistem času/sedanjosti (glede otrok imam željo z zdajšnjim in tudi pri K sem jo imela, ampak se nisva dovolj dobro razumela, so bili še drugi razlogi, bivši..) Nekako sva bila prav skupaj, v rednih stikih do mojega 27, takrat nisem imela še tolikšne želje kot pozneje. Pa tudi on jih ni želel imet v tistem času, v tistem trenutku. Se mi zdi, Da žensko veliko bolj potegne imet, če ima tudi partnerja, ki si jih isto želi. Meni je za enkrat velik Turn off, da bi si jih samo jaz želela ali imela z nekom, ki si jih ne želi/ mu je vseeno ali pa ostala sama z otrokom, bog ne daj. Se v dvoje ne vem če bi bila sposobna jih imet, kaj šele sama, kakšnih sorodnikov Al istarsev, da bi mi rit odnasali in namesto mene skrbeli za otroke tudi nimam.. Oz nimam toliko mladih staršev, da bi si upala jim prepusti del skrbi zanje.
- tako zelo se spet ne mudi, ampak je dobro imet vsaj partnerja s katerim, veš Da jih boš imel, ker potem ko nekoga najdeš, vseeno moreš računat, da se nekaj časa preteče, dokler jih lahko imaš, se dovolj spoznaš.. ( za moške ni toliko panike, sej moja zadnja dva sta oba že dopolnila 40)
- mi je sicer ful v redu hiša v kateri sem sedaj

, sem se navadila, ful fajn lastnico imamo, ni majhno glede kvadrature, pa še vrt, teraso imamo zraven, bi se sigurno v kaj manjšega morala seliti, če bi se selila skupaj..
----------------------------------------------------------------------------
- me je kar groza, ker bom v kratkem prvič spoznala njegovega očeta in ženo, nočna mora zame. Pa ugotovit morem se, kaj jim prinest na obisku, če kaj.
baje je do sedaj predstavil 3 punce, od tega bila samo 1 Slovenka, ostali pa tujki, boljše da ne pišem preveč detajlov njihovih narodnosti