hayley napisal/-a:- meni se zdi Slovenc prav deluzinalen, da kar prebere na netu si naredi neko zgodbo v svoji glavi in pol človeku ki sam živi svoje življenje, ga hoče na vsak način prepričat, da on ve več od njega o njegovem življenju...
- meni deluješ Slovenc zelo neizkušen, ko daš par partnerjev skozi, vidiš da pri vsakem te nekaj zmoti Oz Da vsak ima kakšne neg.
Pač si preprosto prezelen in presamozavestno podajaš neke izjave, ki niso pravilne in tudi malo spoštovanja do tujega človeka in njegovih osebnih stvari tle manjka...
se zavedaš ironije teh dveh odstavkov?

ti spišeš kilometrske poste, v katerem razgaljuješ svoj lajf, svoje bližnje, analizo svojih bivših. in potem meni očitaš, da ne spoštujem osebnih stvari? in potem ta svetohlinski “jaz se nikoli ne vtikam v nikogar”.. si kot neka diva iz resničnostnega šova, ki se promovira in opravlja in ocenjuje vse druge, hkrati pa se cmeri, kako nima zasebnosti in da ljudje negativno komentirajo o njej.
mimogrede - veš, ko človek dejansko ima osebne izkušnje in lastno presojo, ne hodi k vsem frendicam in mame za vsako bedarijo spraševat, kaj naj si misli.
hayley napisal/-a:Zdaj za zdajšnjega, mi je ena prijateljica 1x rekla, da če mi je karakterno všeč, da je to to, da videz se že lahko popravi se(mišljeno je malo popustil pri neki fizični pripravljenosti, izgledu), ena druga prijateljica mi je pa rekla, da če mi je osebnostjo fajn, da tudi kakšna določena stvar s seksom povezana ni tolk pomembna, bi jo ona spregledala... Se jim lahko tudi on zahvali za tako pozitivne, vzpodbudne izjave.![]()
Jaz osebno se sploh ne bi vtikala v nobenega nikoli, niti v prijateljice, nikoli nisem še proti parnterju nobene govorila...
še ena cvetka.. jaz se nikoli ne vtikujem v druge.. aja, mimogrede, lahko se zahvališ tem frendicam, s katerimi smo po opravljanju in analiziranju ugotovile, da si čist ok (ker sem sama preveč zelena, da bi o tem sama presodila)

ja, mmm, seveda mi je edini interes pomagati oz. v tem primeru sem samo podprl njeno razmišljanje, ki ga je napisala (identično, na kar jaz namigujem že ene pol leta, ampak ima seveda gigantski ego in tega ne opazi) ampak, kot vidiš odziv – nesamozavesten otročji ego, ki mora takoj sikati nazaj, do te mere, da svoje čustveno propadanje in stres in vse ostalo cmeranje označi za "izziv", samo da ohrani svoj ponos

v bistvu meče ven enih komičnih ironij in dvoličnosti, da mi že deluje vse skupaj na zelo spretno trolanje, za katerega si je nekdo vzel nekaj let časa.