Milje
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- positive vibration
- Cosmofrik
Nikakor pa se ne tega lotit brez igle. Jaz sem enkrat, ,kot najstnica, hotla stisnit eno kr tk, z nohti. Bla sm vztrajna in sm vse razmrcvarla, nastal je vijoličen flek, bela pikica pa ni šla ven kljub trudu. Potem me je profesionalka naučila kako se to dela in če se mi zdaj kaka pojavi, gre ko šus brez problemov.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- *mala_miška*
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
- positive vibration
- Cosmofrik
Re: Milje
I understand that this is a site primarily for authors rather than readers, but since we all read science territorial io fiction and fantasy, it doesn't seem unreasonable to periodically check in to see what others may be reading at the moment and what inspired them to chose it.
-
- Sramežljivka
Re: Milje
Če opazite kakršne koli bele lise ali druge znake milije, se morate dogovoriti za posvet z zdravnikom ali dermatologom, da boste bolje razumeli težavo. Poleg tega bi morda želeli vsak dan uporabiti zaščito pred soncem in/ali vlažilno kremo in se izogibati uporabi ostrih izdelkov za nego kože. Če vsi ti ukrepi ne bodo delovali, boste morda morali obiskati dermatologa za bolj poglobljen pregled. among us wordle