hayley napisal/-a:Pa kaj nisi glih ti že postavu to vpr. o bet at home in jaz sem že odgovorila na to, razen, če te tako grozno matra, koliko so jih moški imeli. ..aja slovenc je tudi že odgovoru, za mmmja js privatno vem približno cifro, oz zej je že zrasla odkar je nazadnje povedal najbrž![]()
![]()
Drugače, mi se povečini poznamo, se imamo na socialnih omrežjih, nekateri tudi dobivamo v živo.
hayley napisal/-a:Js sem že napisala par mesecev nazaj odg. na to vpr, naj si poišče.
Kolikor se spomnim, je od lanskega poletja bil zadnji 11. in cifra od takrat do sedaj miruje.
Zdaj je cifra +1 od letošnjega maja, tako, da 12, pojma nimam kje se bo ustavilo.Stara 29.
Meni moj zdajšnji ni želel povedati točne cifre, je rekel da več kot 20 oz da ima jih več, kot če bi se pred 10 letmi poročil, potem pa nisem več vanj silila s tem vpr... Začel je v 1. letniku gimazije (15/ 16), zdaj ima 39.
..a, pa odgovoril je še na vprašanje, da ni tromestna cifra.![]()
Tko, good enough for me.
(Lol, zdaj imam prav sliko v glavi, da ko sva si točno o tem pisala, sem likala v dnevni)
Ponavljam
Pa mu verjameš +20? Sicer če 1 na leto podre bi bla cifra nekje 24 tko da se da mal preračunat...