Odgovori in vprašaj ― tokrat bolj sočno

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Boris22
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Odgovori in vprašaj ― tokrat bolj sočno

Neprebrana objava Napisal/-a Boris22 »

hayley napisal/-a:Pa kaj nisi glih ti že postavu to vpr. o bet at home in jaz sem že odgovorila na to, razen, če te tako grozno matra, koliko so jih moški imeli. ..aja slovenc je tudi že odgovoru, za mmmja js privatno vem približno cifro, oz zej je že zrasla odkar je nazadnje povedal najbrž :evil: :D

Drugače, mi se povečini poznamo, se imamo na socialnih omrežjih, nekateri tudi dobivamo v živo. :D

hayley napisal/-a:Js sem že napisala par mesecev nazaj odg. na to vpr, naj si poišče.
Kolikor se spomnim, je od lanskega poletja bil zadnji 11. in cifra od takrat do sedaj miruje.

Zdaj je cifra +1 od letošnjega maja, tako, da 12, pojma nimam kje se bo ustavilo. :D Stara 29.

Meni moj zdajšnji ni želel povedati točne cifre, je rekel da več kot 20 oz da ima jih več, kot če bi se pred 10 letmi poročil, potem pa nisem več vanj silila s tem vpr... Začel je v 1. letniku gimazije (15/ 16), zdaj ima 39.
..a, pa odgovoril je še na vprašanje, da ni tromestna cifra. :lach: :lach: Tko, good enough for me.
(Lol, zdaj imam prav sliko v glavi, da ko sva si točno o tem pisala, sem likala v dnevni :D )

Ponavljam

Pa mu verjameš +20? Sicer če 1 na leto podre bi bla cifra nekje 24 tko da se da mal preračunat...
Zadnjič spremenil Boris22, dne 21. Okt. 2022 7:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Zakaj pa ne bi verjela, 20 je dokaj majhna številka pri človeku 40 let, ki je spolno aktiven nekje od 15/16 leta, ki ni imel nobene dolgoletne zveze. Mislim D aje nekje med vrsticami potrdil, D aje tudi 30+, več nisem vrtala, ker ne želim izpasti neka obsedena s številkami.

Moj predzadnji naj bi imel pa številko 7 spolnih partneric pred mano, do svojega isto 40 leta. Je pa imel v svojem življenju 3 večletne zveze, vse so trajale med 4-6 let, tako Da ob cca. 15 let življenja v zvezah je tudi njegova št dokaj normalna/ logična.

Sej. Drugače jaz št spolnih partnerjev ne povezujem z izkusenostjo, najbrž to povezujejo samo malo bolj vase negotovi ljudje.
Je nekako logično da bi na izkušnje bolj vplival dejanski čas, leta ko si imel redne spolne odnose, ne ali parkrat tu pa tam. Pa se najbrž so tiste kratkocasne manj iskrene, kaj, kako jim je zares všeč, kaj jim odgovarja in kaj ne, od neke dolgoletne partnerke.
Čeprav tudi dolgoletne partnerke so kakšne mimo/neiisrene, vsaj v mlajših letih.

Se spomnim, da sem pred faxom recimo, delala v nekem kazinoju, kjer se valda vsi med nočnimi samo o seksu pogovarjajo in 1 zenska je recimo govorila, kako ima prijateljico, ki ima 7 letno zvezo in 7 let že tipu fejka orgazme in ji se nikoli ni prišlo. Tako da dobiš svasta ljudi.
Bi pa rekla, da so mogoce ljudje v rahlo bolj alternativnih krogih mogoče bolj iskreni/odprti, kaj jim je zares všeč zares všeč, kako jim nekaj odgovarja..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

Boris22 napisal/-a:Pa mu verjameš +20? Sicer če 1 na leto podre bi bla cifra nekje 24 tko da se da mal preračunat...

1 na leto podre. A to pa se nobena feministka ne bo oglasila, da je nespoštljivo? :twisted:

Boris22, mogoče ti zato ne gre, ker jih "podiraš" :twisted:

Sicer ne razumem zdaj ali se bosta tuki Boris22 in jstsmjst šla kateri jih več podre. :roll:

Pa še dolžino svojega napišite in mišice vašega telesa oz. karkoli rabite za podiranje :wink:

Drgač meni iskanje seks partneric neki ne gre, kar ni nobena skrivnost tuki. Se mi pa ne gre toliko za to kolikor jih bom podrl oz. ali bom še kakšno podrl, ampak bolj za to, da mi je ženska pač všeč in bi se poigral z njo? :oops:
Oz. mi je pač seksi... in bi seksal :oops: :) :cool:
Užitek, telesnost, morda še neki adrenalina :cool:

Sej če mi je všeč pa sam plešem z njo al pa se pogovarjam, tudi ni slabo :) Mi paše ženska energija :)
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Boris22
Sramežljivka
Sramežljivka

mmm napisal/-a:
Boris22 napisal/-a:Pa mu verjameš +20? Sicer če 1 na leto podre bi bla cifra nekje 24 tko da se da mal preračunat...

1 na leto podre. A to pa se nobena feministka ne bo oglasila, da je nespoštljivo stavit na bet at home? :twisted:

Boris22, mogoče ti zato ne gre, ker jih "podiraš" :twisted:

Sicer ne razumem zdaj ali se bosta tuki Boris22 in jstsmjst šla kateri jih več podre. :roll:

Pa še dolžino svojega napišite in mišice vašega telesa oz. karkoli rabite za podiranje :wink:

Drgač meni iskanje seks partneric neki ne gre, kar ni nobena skrivnost tuki. Se mi pa ne gre toliko za to kolikor jih bom podrl oz. ali bom še kakšno podrl, ampak bolj za to, da mi je ženska pač všeč in bi se poigral z njo? :oops:
Oz. mi je pač seksi... in bi seksal :oops: :) :cool:
Užitek, telesnost, morda še neki adrenalina :cool:

Sej če mi je všeč pa sam plešem z njo al pa se pogovarjam, tudi ni slabo :) Mi paše ženska energija :)

Se opravičujem za izraz "podiranje", bom naslednjč bol pazil.

Zakaj tko napadaš... sam pravim, da nekatere cifre so tule bolano nerealne sam povem...

ne rabim ti pisat dolžine, ker boš pol zardel od bolečine...
Zadnjič spremenil Boris22, dne 22. Okt. 2022 8:48, skupaj popravljeno 1 krat.
jstsmjst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jstsmjst »

Okey to moje vprašanje didn't hit as well as i hoped...kakokroli gremo zanenjat vprašanje in sicee:

Ali je kdo od vas že bil ( seksal ) s kako znano osebo in če je kako je bilo. Jaz nisen je pa moja ena frendica rekla da je seksala z enim sam noče mi povedat kdo je in da ma baje ogromnega tiča her words not mine :) ...tko da a je kdo?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

Sem bil v vezi z znano osebo v dolocenih krogih :oops: :D Da se malo pohvalim. Ni pa to zdaj neka medijsko znana osebnost
Za druge s katerimi sem, pa mislim da niso ravno neki znane

Nevem kaj ima velikoat tica opraviti z “znanostjo”, kaj pa IQ potem :?: :lach:

Ponavljam :)
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne

Kje je bil zadnji seks?
Boris22
Sramežljivka
Sramežljivka

jstsmjst napisal/-a:Okey to moje vprašanje didn't hit as well as i hoped...kakokroli gremo zanenjat vprašanje in sicee:

Ali je kdo od vas že bil ( seksal ) s kako znano osebo in če je kako je bilo. Jaz nisen je pa moja ena frendica rekla da je seksala z enim sam noče mi povedat kdo je in da ma baje ogromnega tiča her words not mine :) ...tko da a je kdo? ali igral partypoker

Ne še... oz. lahko, da bo oseba s katero sem še znana kdaj. Nikoli se ne ve, ampak za enkrat ne.
Zadnjič spremenil Boris22, dne 25. Okt. 2022 12:15, skupaj popravljeno 2 krat.
Boris22
Sramežljivka
Sramežljivka

jstsmjst napisal/-a:Okey to moje vprašanje didn't hit as well as i hoped...kakokroli gremo zanenjat vprašanje in sicee:

Ali je kdo od vas že bil ( seksal ) s kako znano osebo in če je kako je bilo. Jaz nisen je pa moja ena frendica rekla da je seksala z enim sam noče mi povedat kdo je in da ma baje ogromnega tiča her words not mine :) ...tko da a je kdo?

Ne še... oz. lahko, da bo oseba s katero sem še znana kdaj. Nikoli se ne ve, ampak za enkrat ne.
Boris22
Sramežljivka
Sramežljivka

hayley napisal/-a:Ne

Kje je bil zadnji seks?

V kopalnici na pralnem stroju. Tvoj?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sem že imela debato ravno o tem, da pri meni ni možno na pralnem stroju, ker imamo sušilec nad pralnim strojem. :lach: :rolleyes:

Zadnji na parkirišču ob cesti sredi mesta, v avtu. Se mi zdi, da sem slišala D aje s enek folk vmes hodil dokaj blizu mimo 1x.

Ponavljam
Boris22
Sramežljivka
Sramežljivka

hayley napisal/-a:Sem že imela debato ravno o tem, da pri meni ni možno na pralnem stroju, ker imamo sušilec nad pralnim strojem. :lach: :rolleyes:

Zadnji na parkirišču ob cesti sredi mesta, v avtu. Se mi zdi, da sem slišala D aje s enek folk vmes hodil dokaj blizu mimo 1x.

Ponavljam

Hehehe bo treba sušilni stroj zraven dat :).

Sredi mesta na parkirišču, ko folk mim gre je kr adrenalinsko, da "ne bo kdo vido ane".
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

MA ni tolk hudo, meni je dobro, sej oba sva že neki spila.( Poanta je, da on je spil več od mene, cene najbrž ne bi bil za to, ker 1x je že zavrnil. :evil: :lach: :lach: pomoje sva oba skupaj 3 pol litrske kozarce piva, od tega ne vem če sem jaz pol litra špila ali nekaj manj od pol litra, ostalo on. :D)
Ker je bolj zadržan glede teh stvari od mene.

Ni pa mišljeno sredi mesta kot na sredi mesta, ni bil center, ampak nekje izven.

V bistvu na zadnji strani avta je bil zid, levo in desno parkiran avtomobil, ni tolk hudo, pa slecen si samo spodnji del.

Sicer meni bi bilo tudi dokaj vseeno, če me slučajno kdo nago vidi, od neznancev.
Veliko bolj mi je panika in. Sem cela v krču, da me ne cimre slišijo, ko sem doma, ali če me kdo sliši mi je bolj nerodno najbrž, kot da me neznanci vidijo golo, glede tega sem si čisto kul. :D

Ugotavljam, da morem met malo fetiš na avto, ker sem že s ta zadnjim enega ali par od ta najboljših seksov imela v avtu, pa na splošno v lajfu sem par najboljših imela v avtu. Js imam tak občutek, kot da se tista seksualna energija tako nabere in ostane okrog naju v manjšem prostoru, če si v večjem prostoru, sobi, pa kot da se sprosti v prostor in je manj zgoščena energija.

Najbrž je fora tudi s tem, da ne rabiš pazit, da te ne kdo slisi (od poznanih), če ne živiš sam. :rolleyes: :rolleyes:
jstsmjst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jstsmjst »

Zanimivo v avtu....nism seksu ze ful let to sem ko sem bil mlajsi in student hm mogoce bi mogu spet probat ...anyway...kaj je pri vas biggest turn OFF ko prvic seksas z osebo...meni je lack of energy oz. tudi pomankanja strasti...?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Js pa to lih zdej počnem in v času preden sem šla študirat/ srednja šola, med štud. leti pa nisem, moja zveza ki je bila čez večino štud. let.. noben od naju ni imel avta, on je imel prazno dodatno stanovanje od staršev, kjer je bil sam/ sva bila sama in sva samo tam praktično + na njihovem vikendu ali v moji štud. sobici, nikjer izven stanovanja/ spalnice praktično nisva v vseh letih zveze.

Hm.. ma se ne spomnim, da bi imela kakšen posebej slab 1. seks, ker pač greš seksat, ker te oseba privlači. Prvi seksi ever so bili čudni, z mojim prvim fantom, ker nekajkrat sploh nisva mogla začet oz notr spravit zadeve...

Največji turnoff je (seveda), če tip ima manjšega, posebi manjšega od kar si na zadnje rabil.

Ponavljam
Odgovori