- Se mi dogaja s tem tindrom.. sem šla ta teden v službi 1 dan v pisarno s plavo spodnjo ustnico, na sredi in hickeyem na vratu, sem nosila nek šal, ma tako bolj ohlapno da mogoče je bilo tudi tisto videt ven. To, da bi imela od poljubljanja grizenja prav plavo ustnico se mi je pa sploh prvič v lajfu zgodilo.
- se najbrž vidiva naslednjič šele v nedeljo, ker ima eno dežurstvo do takrat
- je spoznal mojo cimro

Zjutraj v kuhinji.
- sem za foro seštela matche na tindru čeprav sem bolj neaktivna zadnja 2 tedna ali celo že 3, imam skupno okro 140 matchov do zdaj in ene 40 odprtih pogovorov (ne pomeni da sem js vsem odpisala).
- sem razmišljala že prejšnji teden, k osem šla nakupovat, da ta o se ti kaj dogaja na ljubezenskem področju je ful dobičkonosno za kapitalizem, mene zdej ful prijema nove stvai kupovat, čeprav jih prej veliko časa nisem. In zdaj me spet prijema pa nove uhane nabavit, pa še kaj it od oblek pogledat.
----
- prejšnja tema, ja ko je test pozitiven, si v šoku, sploh jaz, ko sem imela že tako psihično težje ali nestabilno leto, sem prva dva dneva imela občutek, da bi se kar čez most vrgla, ali čez most vrgla, če bi mogla to obdržat ... Potem imaš pa še une bizarne hormone.
- se morata v paru v naprej pogorit, ali bi imela otorke ali ne, ali kaj naredit v takem primeru, če se kaj zgodi..
-------------------------------------------
- Je pri zdajšnjem iz tinderja bolj normalen, tipičen potek dogodkov/ mejnikov, kaj z novo osebo počneš.
Pri prejšnjem je bilo bolj čudno, nenavadno, sem na začetku namenoma zavračala poljubljanje oz njegove poskuse tega, ker nisem hotela najprej nič z njim imet, samo potovat skupaj. Je pa potem tako naneslo.. da preden sva se sploh poljubila na usta, je prišlo do oralnega seksa meni in navadnega seksa.
- sva, posebi on, ful slabo spala na moji enojni postelji, jaz sem se prvi del noči po mojem zbudila ene 10x, 1x se mi je zdelo da ležim na 20 cm postelje in ima drugi del on, potem drugi del noči pa mislim da sem kar spala. Saj jaz sem bila ful presenečena, da je sploh hotel prespat pri meni, sem mu rekla da pač ok, če želi lahko. Do zdaj v 2h letih ni nikoli noben, razen 1x bivši za Silvestrovo spal pri meni in zato nisem nikoli razmišljala o nakupu večje postelje (mislim da k je prespal lih 1x prav na začetku in je spal na kavču?

) . Pa se imam posteljo v nekem takem delu sobe, ko ne bi prišla v postev zakonska, mogoče največ kakšna Francoska.
-zdaj pa noče več spat pri meni, ker je tako slabo spal.
-mogoče bi pa pogledala za kakšno francosko posteljo, ampak bom počakala da se bova še malo dobivala, cene bo lih tko, da postla bo prišla in njega ne bo več.
- imam malo strahu, da mu nisem več všeč ali da si bo 1x sredi nič premislil
-mi je ta iz tinderja malo tak snob glede vsega
- samo meni je pa ful fajn, da kdo spi pri meni, tudi če malo slabše spim. No njemu se že ne zdi tako.